Επτά ομάδες "βλέπουν" Ανδρούτσο στο Καμπ Νόου

Ο 20χρονος διεθνής άσος κάνει μεγάλο γκελ στο εξωτερικό από την περασμένη σεζόν και όλα δείχνουν πως θα εξελιχθεί σε πρότζεκτ... νέου Ρέτσου. Διαβάστε στο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ποιες είναι οι 2 ιταλικές, οι 2 γερμανικές, οι 2 αγγλικές και η μια ισπανική που θα έχουν άνθρωπο τους στο αποψινό ματς για χάρη του.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
androutsos EUROKINISSI

Όλα δείχνουν πως ο Θανάσης Ανδρούτσος θα ξεκινήσει απόψε στο Καμπ Νόου. Η θέση του... παίζεται, αν και είναι πολύ πιθανόν να τον δούμε ακόμη και στην επίθεση του Ολυμπιακού. Κι αυτό αφού σύμφωνα με τα ρεπορτάζ (και όχι μόνο), ο Τάκης Λεμονής θα αγωνιστεί με... χαφ-φορ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Κάτι πάντως πρέπει να... περίμεναν και στη διεθνή πιάτσα των σκάουτερς, αν κρίνουμε από την κινητοποίηση που υπάρχει. Και το λέμε αυτό γιατί έχουν ήδη ενημερώσει πως θα βρίσκονται στο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός για να τον σκανάρουν από δυο ιταλικές, δύο αγγλικές, δύο γερμανικές και μια ισπανική ομάδα!!

Συγκεκριμένα η Σαμπντόρια, η Αταλάντα, η Έβερτον ( του...Μιραλάς), η Νιούκαστλ, η Βόλφσμπουργκ ( που ήθελε το καλοκαίρι και τον Τάσο Δώνη), η Κολωνία και η Βιγιαρεάλ ( που παρακολουθούσε τον Λημνιό πριν πωληθεί στον ΠΑΟΚ) έχουν στείλει άνθρωπό τους στην Βαρκελώνη για χάρη του Ανδρούτσου.

Και μην σας κάνει εντύπωση, αφού από την μια η ανάδειξη – μεταγραφή Ρέτσου που αποτελεί τον καλύτερο κράχτη και από την άλλη ομάδες του εξωτερικού από την περασμένη σεζόν έχουν ξεκινήσει και κάνουν σκάουτινγκ τον Ανδρούτσο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τον Αύγουστο στα Γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας στον Πειραιά είχε φτάσει επίσημη πρόταση για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό, που την απέρριψαν με... συνοπτικές διαδικασίες οι "ερυθρόλευκοι".

Όπως άλλωστε γνωρίζει πολύ η μανατζερική πιάτσα, στον Ολυμπιακό αντιλαμβανόμενοι το... γκελ που κάνει ο Ανδρούτσος, έχουν πλέον αποφασίσει την τρέχουσα σεζόν να στηρίξουν το πρότζεκτ Ανδρούτσος...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK