Το σούπερ ταλέντο που ανεβάζει από την Κ17 ο Ολυμπιακός!

Διαβάστε στο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ για τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΜΑΡΤΙΝΗ που από την Μ. Τρίτη θα προπονείται με την πρώτη ομάδα. Τι θέση παίζει, γιατί οι ξένοι σκάουτς υμνούν το ταλέντο του και μιλούν για... νέο Ρέτσο, για την μάχη των μάνατζερς και ο ρόλος του Φρανσουά Μοντέστο.

Το σούπερ ταλέντο που ανεβάζει από την Κ17 ο Ολυμπιακός!
Μαρτίνης

Πως το είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού; "Από δω και πέρα θα παίξουμε τα παιχνίδια που απομένουν με την Κ20 και ελάχιστους από σας. Με όσους αγαπούν την ομάδα και με τα πιτσιρίκια της ακαδημίας , τα οποία σίγουρα το θέλουν περισσότερο. Και θα αρχίσουμε το κτίσιμο της επόμενης σεζόν άμεσα..."!

Για του λόγου το αληθές ήδη κλήθηκε για αύριο, να προπονείται με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, ο αριστερός φουλ μπακ Απόστολος – Ηλίας Μαρτίνης! Δηλαδή ένα αυθεντικό ταλέντο, όχι από την Κ20 αλλά από την “ερυθρόλευκη” Κ17!!

Γεννημένος στις 8 Ιανουαρίου του 2001 ο Μαρτίνης ήταν ένας από τους τέσσερις της συγκεκριμένης χρονιάς που ο Ολυμπιακός έκανε επαγγελματίες τον περασμένο Σεπτέμβριο, στους συνολικά 20... τυχερούς της Ακαδημίας του( οι υπόλοιποι ήταν ΄98άρηδες, ΄99άρηδες και του 2000).

Παρεμπιπτόντως για τον Μαρτίνη τον προηγούμενο διάστημα έγινε "πόλεμος" μεταξύ Ελλήνων και ξένων ατζέντηδων για το ποιος θα αποκτήσει τα δικαιώματά του, με τελικό νικητή τον Πολ Κουτσολιάκο.

Η μανατζερική πιάτσα γνωρίζει πως ο "χρυσοδάκτυλος" ομογενής ατζέντης δεν συνηθίζει να δουλεύει με τόσο νεαρούς παίκτες. Προφανώς και έκανε την εξαίρεση (όπως και με τον συνομήλικο του Μαρτίνη, τον Χρήστο Μανδά, κίπερ του Ατρομήτου, που σύμφωνα με τους ξένους ειδικούς μπορεί να εξελιχθεί σε...Έλληνα Ντοναρούμα) επειδή αντιλήφθηκε από τη μεγάλη διεθνή πιάτσα των σκάουτς πως πρόκειται για μια περίπτωση με προοπτική... νέου Ρέτσου!

Ο Απόστολος – Ηλίας Μαρτίνης ήταν από τους λίγους που ξεχώρισαν με την εθνική παίδων στο πρόσφατο τουρνουά που έγινε στην Πάτρα με αντιπάλους Γερμανία, Νορβηγία, Σκωτία( η Ελλάδα έχασε το εισιτήριο για τα Τελικά του Euro) ενώ χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του, Βασίλη Γεωργόπουλο, τόσο ως αριστερός μπακ, όσο και αριστερός χαφ. Μάλιστα σε αυτά τα ματς τον παρακολούθησε και ο Μοντεστό...

News 24/7

24MEDIA NETWORK