Ο ιταλικός "δάκτυλος" Μόρα που επηρεάζει τη δουλειά ΠΑΟΚ - Μιχάι

Την ώρα που Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ έφτασαν σε αρχική συμφωνία για τον 19χρονο στόπερ, με την εμπλοκή μάλιστα 2 εγχώριων ατζέντηδων, ΟΛΟΙ αγνοούσαν το... μυστικό του. Ο Μιχάι μετά από...ψηστήρι του Μόρα εδώ και περίπου μια εβδομάδα έχει υπογράψει σε ιταλικό Γραφείο μάνατζερ.

Ο ιταλικός "δάκτυλος" Μόρα που επηρεάζει τη δουλειά ΠΑΟΚ - Μιχάι
EUROKINISSI

Ναι, όντως το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ενέα Μιχάι μετατράπηκε σε προσέγγιση στον Παναιτωλικό.

Ναι, όντως υπάρχει μια συμφωνία Παναιτωλικού - ΠΑΟΚ για τον 19χρονο ταλαντούχο στόπερ, στην προοπτική του καλοκαιριού.

Υπάρχει όμως, κάτι σημαντικό, το οποίο αγνοούσαν (μέχρι τελευταία τουλάχιστον) και οι δύο ομάδες. Για την ακρίβεια και οι εμπλεκόμενοι μάνατζερ της υπόθεσης. Ο Μιχάι συνεργαζόταν με το Γραφείο του Νίκου Κλιτσίδη (χωρίς χαρτιά), αλλά για να γίνει τοdealμε τον ΠΑΟΚ ο Λούμπος Μίχελ έβαλε στη δουλειά - με... ανάθεση- και τον μάνατζερ (που εμπιστεύεται), Φίλιππο Αβραμίδη...

Σύμφωνα με μανατζερικές πληροφορίες όμως, ο Ενέα Μιχάι εδώ και τουλάχιστον μια εβδομάδα, έχει υπογράψει επίσημα έγγραφα που τον εντάσσουν στο πελατολόγιο ιταλικού γραφείου εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, σε αυτό που επί χρόνια εκπροσωπούσε τον Βαγγέλη Μόρα.

Και όπως κυκλοφορεί στην πιάτσα το... ψηστήρι για να αλλάξει μανατζερική στέγη το έκανε ο Μόρας (που τον έχουν για... διώξιμο στο Αγρίνιο)!!! Τον οποίο ο μικρός αποθέωνε τον περασμένο Σεπτέμβρη με την ατάκα " είμαι πολύ τυχερός που βρίσκεται στην ομάδα γιατί με συμβουλεύει και με βοηθάει πολύ".

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK