Η μεγάλη ανατροπή με Μαξίμοβιτς

Το νέο στοιχείο που αλλάζει τα δεδομένα στην μεταγραφική υπόθεση του Σέρβου μέσου της Αστάνα, η συζήτηση πριν ένα μήνα με Ολυμπιακό, το πρόσφατο ραντεβού με ΠΑΟΚ, το μπάσιμο Έλληνα μάνατζερ για λογαριασμό Παναθηναϊκού και ο ρόλος του Γιούγκοβιτς. Αποκαλυπτικό ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.

Η μεγάλη ανατροπή με Μαξίμοβιτς
maksimovic mixos

Έπρεπε να έρθουν οι αναμετρήσεις της Αστάνα με τον Ολυμπιακό για να... γνωρίσουμε και να μπει για τα καλά στην... ποδοσφαιρική ζωή μας ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Μια ιστορία όμως, που δεν περιορίζεται στα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού και "τσεκαρισματός" του από πλευράς ΠΑΟΚ αφού κρύβει μπόλικο παρασκήνιο με ταξίδια, μυστικά ραντεβού, "σφήνες" από μάνατζερ και ομάδες καθώς και μια...ανατροπή που άλλαξε τελείως τα δεδομένα!

Το Ευαγγέλιο έψαξε την υπόθεση, έχει όλο το ρεπορτάζ και σας το προσφέρει:

1) Ο Μαξίμοβιτς δεν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2017, όπως δηλαδή εμφανίζεται σε διάφορες σχετικές ιστοσελίδες.Κάτι που μέχρι πρότινος δεν το γνώριζαν πολλοί (από τον Ολυμπιακό μέχρι Έλληνεςagentsπου ενδιαφέρθηκαν) ή ακόμη το αμφισβητούν ( όπως ο ΠΑΟΚ)!

2) Τον Μαξίμοβιτς... ελέγχει ο συμπατριώτης του Βλάντιμιρ Γιούγκοβιτς,πρώην άσος των Ερυθρού Αστέρα ( συμπαίκτης του Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, στην κατάκτηση του ΚΠΕ), Γιουβέντους, Ίντερ, Σαμπντόρια, Λάτσιο, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μονακό και νυν μάνατζερ επιλεγμένων( πέντε, έξι) παικτών, με μόνιμη έδρα του το Μόντε Κάρλο.

3) Ο Γιούγκοβιτς έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με την διοίκηση της Αστάνα για την ανανέωση του συμβολαίου του Μαξίμοβιτς, για να τον πουλήσουν στην συνέχεια. Οι πολύ καλές σχέσεις του αποδεικνύονται και από το ο το ο Γιούγκοβιτς είχε έρθει στην Αθήνα ως καλεσμένος της Αστάνα και φιλοξενήθηκε στην σουίτα στο "Καραϊσκάκης", που είχε διαθέσει ο Ολυμπιακούς στους Καζάκους.

4)Τον "διάδοχο του Μιλιβόγεβιτς" στην Εθνική Σερβίας, ο Ολυμπιακός τον παρακολουθεί πάνω από ένα χρόνο. Πριν από περίπου ένα μήνα , λοιπόν, οι "ερυθρόλευκοι" μίλησαν με την πλευρά του Μαξίμοβιτς, στην προοπτική πως ο 22χρονος αμυντικός χαφ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2017. Εκεί ενημερώθηκαν πως έχει δώσει ήδη τα χέρια για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Αστάνα...

5)Πόσο τον κοστολογεί αυτή την στιγμή η Αστάνα τον Μαξίμοβιτς, με το δεδομένο πως τον... ανανέωσε; Ξεκινάνε από τα 4 εκατ. Ευρώ... Τουλάχιστον αυτό το ποσό μεταφέρθηκε στον Ολυμπιακό, από την στιγμή που ξεκαθαρίστηκε πως ο παίκτης δεν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.Η απάντηση των "ερυθρόλευκων" ήταν πως σε τέτοια ποσά δεν ασχολούνται, δεν ενδιαφέρονται για μια τέτοια επένδυση!

6) Στην υπόθεση Πασιένσια εσχάτως μπήκε σφήνα ο ΠΑΟΚ! Μάλιστα σχετικά πρόσφατα ήρθε στην Ελλάδα και μίλησε με άνθρωπο του "δικεφάλου" ο Γιούγκοβιτς.Η διαφορά είναι πως στην Θεσσαλονίκη έχουν την... ενημέρωση από άλλο μανατζερικό κανάλι που ειδικεύεται στην ευρύτερη αγορά της πρώην ανατολικής Ευρώπης, πως τίποτα δεν έχει ακόμη τελειώσει με την ανανέωση του Μαξίμοβιτς με την Αστάνα και μπορούν να τους τον κλείσουν από τον Γενάρη, όταν δηλαδή ξεκινάει το 6μηνο πριν από την λήξη συμβολαίου του ( που θα έχει τέτοιο δικαίωμα ο παίκτης). Μάλιστα ο ΠΑΟΚ δεν παρατάει την υπόθεση...

7) Έλληνας μάνατζερ τηλεφώνησε στον Γιούγκοβιτς για τον Μαξίμοβιτς, λέγοντας του πως ο παίκτης ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκόκαι θα μπορούσε να "δουλέψουν" την περίπτωσή του. Και εδώ όμως, στην βάση πως τελειώνει το συμβόλαιό του το ερχόμενο καλοκαίρι...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK