Η Μίλαν θέλει τον... Ρέτσο του Παναθηναϊκού!

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκαλύπτει τον "πράσινο θησαυρό", ΑΝΔΡΕΑ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟ, που έχει πολλές ομοιότητες με την ιστορία του Έλληνα στόπερ. Η φήμη του ως... δεξιοπόδαρος Τσιάρτας που ήδη έχει διαδοθεί έξω, η... παρέλαση ξένων σκάουτς, η αναγωγή στον Νίνη και το τρελό καλοκαιρινό μεταγραφικό "σαφάρι" με όλη την Big 4 (VIDEO).

Η Μίλαν θέλει τον... Ρέτσο του Παναθηναϊκού!

Τι σχέση μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής που ακόμη δεν έκλεισε τα 16 του χρόνια κι αγωνίζεται στην Κ17 του Παναθηναϊκού, με τους... Πάρη Γεωργακόπουλο, Βασίλη Τσιάρτα, Σωτήρη Νίνη αλλά και τον... Παναγιώτη Ρέτσο;

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έχει τις... απαντήσεις για τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο, οποίος μπορεί στο ευρύτερο ελληνικό κοινό να... συστήθηκε σχετικά πρόσφατα, κυρίως χάρη του διαδικτύου και εξαιτίας του... γκολάσο που πέτυχε σε βάρος του Ολυμπιακού (το σχετικό βίντεομετράει 32.794 προβολές σε 5 ημέρες) αλλά στην μεγάλη ευρωπαϊκή πιάτσα των σκάουτς ήταν ήδη πολύ περισσότερο γνωστός!! Χωρίς υπερβολή έχει... κινητοποιήσει Ιταλούς, Γερμανούς, Άγγλους, Γάλλους και... Ισπανούς ενώ στην διεθνή ποδοσφαιρική αγορά θεωρείται(o Aθανασακόπουλος) από τους σταρ που θα λάμψουν στο ερχόμενο (ανοιξιάτικο)U-17ΕURO elite round...

Ποιο είναι αυτό το παιδί με το “χρυσό” ταλέντο, πότε κι από που εμφανίστηκε; Γεννήθηκε στην Πάτρα 27 Νοεμβρίου του 2001, το καλοκαίρι βρέθηκε στο στόχαστρο όλης τηςBig 4αλλά πείστηκε να πάει στον Παναθηναϊκό -παρότι σύμφωνα με τον αστικό μύθο είχε δοκιμαστεί στον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός πρόσφερε 15.000 ευρώ στην οικογένειά του ενώ προέρχεται από οικογένεια ΑΕΚτζήδων και τον ήθελε η Ένωση-και ήδη έχει ξετρελάνει κοτζάμ... Μίλαν που αν μπορούσε θα τον... έντυνε από τώρα "ροσονέρο"!!

Σύμφωνα με τους... ρομαντικούς του ποδοσφαίρου μπορεί να αποτελέσει την... σύγχρονη έκδοση του Γεωργακόπουλου!Ίσως επειδή είναι κι αυτός Πατρινός, αν και δεν ξεκίνησε από την Παναχαΐκή αλλά από την τοπική Θύελλα, που παίζει στον Παναθηναϊκό...

Σύμφωνα με τους... ειδικούς (σκάουτς γαρ) πρόκειται για ένα χαβιαρωμένο ταλέντο που μπορεί να εξελιχθεί σε... δεξιοπόδαρο Τσιάρτα!!Ας όψεται το θεσπέσιο γκολ του στο ντέρμπι των αιωνίων...

Σύμφωνα,πάλι, με τους... στατιστικολόγους έχει σοβαρές πιθανότητες να σπάσει το ρεκόρ του Νίνη που σε ηλικία 16 ετών και 9 μηνών έκανε ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό του Βίκτορ Μουνιόθ (κόντρα στο Αιγάλεω) και 24 ημέρες αργότερα σκόραρε κιόλας (κατά του Πανιωνίου). Τουλάχιστον θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό (την Δευτέρα) ένα μήνα πιο νέος συγκριτικά με τον Νίνη...

Σύμφωνα πάντως με την ψαγμένη πιάτσα τωνagentsο Παναθηναϊκός στο πρόσωπο του Ανδρέα Αθανασακόπουλου μπορεί να βρει τον δικό του... Παναγιώτη Ρέτσο!Δηλαδή ένα χαρισματικό ταλαντούχο παίκτη, που πριν ακόμη προωθηθεί στην πρώτη ομάδα του τριφυλλιού αναγκάζει ομάδες του εξωτερικού, από τα τοπ πρωταθλήματα, να κάνουν... παρέλαση στην Ελλάδα για να τον "σκανάρουν" αγωνιζόμενο, κάτι που στο προσεχές μέλλον μπορεί να...αποτυπωθεί με εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο του!

Στο δια ταύτα:μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά πιστέψτε μας δεν είναι αφού για χάρη του Αθανασακόπουλου θα βρεθούν σήμερα στο γήπεδο του Γαλατσίου, για να τον δουν στο ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημαK17τηςSuper League,μισή ντουζίνα Ιταλοί - και όχι Έλληνες συνεργάτες τους, έχει τεράστια διαφορά - σκάουτερ (σίγουρα από Μίλαν, Βερόνα, Αταλάντα, Σαμπντόρια).

Η ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ... ΑΡΠΑΓΗ

Και πάμε στο... κερασάκι της ιστορίας: οι άνθρωποι της Μίλαν, στο περιθώριο της πρόσφατης παρουσίας της ομάδας στην Αθήνα για την "ρεβάνς" με την ΑΕΚ στοEuropa League,ασχολήθηκαν σοβαρά με τον Αθανασακόπουλο. Βασικά για το αν θα ενδιέφερε τον πιτσιρικά να υπογράψει στους "ροσονέρι" πριν γίνει επαγγελματίας στον Παναθηναϊκό. Σε αυτή την περίπτωση οι "πράσινοι" θα έπαιρναν μόνο 70 με 100.000 ευρώ.

Η οικογένεια του (ανήλικου) παίκτη, σε συνεργασία με το γραφείο που ανήκει όμως, επέλεξαν τον δρόμο του... Ρέτσου (και όχι του Καμπετσή πχ, που... πούλησε το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό για την Ντόρτμουντ). Δηλαδή να υπογράψει αύριο (Δευτέρα) στον Παναθηναϊκό, να καθιερωθεί στους "πράσινους" (με τον μελλοντικό προβιβασμό του στην πρώτη ομάδα) και από εκεί να διεκδικήσει και να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα με την μεταγραφή του στο εξωτερικό!!

ΥΓ. 1Οι άνθρωποι της Μίλαν γνωρίζουν πως ήδη υπάρχει "αντίζηλος" της και στην Ιταλία που κάνει σκάουτινγκ τον Αθανασακόπουλο.

ΥΓ. 2Οι ομοιότητες με την ιστορία του Ρέτσου πολλές. Για παράδειγμα λίγοι ξέρουν πως πριν ο νεαρός στόπερ ενηλικιωθεί και προωθηθεί στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, μια άλλη μεγάλη ιταλική ομάδα, η Γιουβέντους τον είχε ... ανακαλύψει και "φλέρταρε" μαζί του.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK