Η Μπάγερν ξαναέρχεται για Ρέτσο!

Με τη Γιουνγκ Μπόις θα είναι η 5η φορά που τον τσεκάρει. Η παρουσία του σκάουτ Άντερς στην Ουαλία και η άποψη του τ. διευθυντή της Ρέτσκε. Τα τηλεφωνήματα της Ιντερ σε Καμπιάσο, η... παρέλαση 10 ομάδων από το "Καραισκάκης" την Πέμπτη για Ρέτσο και η τιμή των 4 εκατ.

Η Μπάγερν ξαναέρχεται για Ρέτσο!

Πριν ακόμη... στεγνώσει η αποκάλυψη του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ πως ο Παναγιώτης Ρέτσος μπήκε στο ραντάρ (και) της Μπάγερν Μονάχου, ήρθε η επίσημη ενημέρωση πως άνθρωπος της θα βρίσκεται την Πέμπτη στο “Καραϊσκάκης”, για να δει το Ολυμπιακός – Γιουνγκ Μπόις. Για χάρη του 18χρονου αμυντικού οι... Βαυαροί ξανάρχονται, τελεία και παύλα.

Αυτή θα είναι η 5η φορά που άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου την φετινή περίοδο θα παρακολουθήσουν δια ζ ώσης τον Ρέτσο. Η πρώτη δεν ήταν στην Ουαλία, στο τουρνουά της εθνικής Νέων, αλλά σε ματς στην Ελλάδα. Το συγκεκριμένο αποτέλεσε την αφορμή να στείλουν οι πρωταθλητές Γερμανίας τον Ντίρκ Αντερς, μαζί με ένα εξειδικευμένο συνεργάτη του από το τμήμα σκάουτινγκ της Μπάγερν, στην Ουαλία αποκλειστικά για χάρη του νεαρού διεθνή Έλληνα άσου. Μάλιστα τον τσέκαραν και στα 3 ματς της Εθνικής μας στο τουρνουά. Σε δύο μάλιστα από αυτά ήταν και σκάουτ της Αιντχόφεν, η οποία επίσης σκανάρει εδώ και 6 μήνες τον Ρέτσο.

Τι εστί Ντίρκ Αντερς; Είναι ένας από την ηγετική 5μελή ομάδα του πολυμελούς τμήμα σκάουτινγκ της Μπάγερν Μονάχου, που δουλεύει εδώ και χρόνια για αυτή. Τι άλλο μάθαμε; Πως ο Ρέτσος αποτελεί...ποδοσφαιρική αδυναμία και του Μικαέλ Ρέτσκε, του 59χρονου τεχνικού διευθυντή της Μπάγερν, ο οποίος... ανακάλυψε τον αμυντικό του Ολυμπιακού περίπου πριν από 3 χρόνια, λίγο αφότου είχε κλείσει τα 15 του χρόνια!! Και είναι η πρώτη φορά που η Μπάγερν δείχνει τόσο ζωηρό ενδιαφέρον για Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Από εκεί και πέρα μπορεί να ακουστεί υπερβολικό αλλά αποτελεί μια πραγματικότητα, πως ο Ρέτσος απασχολεί ως ταλέντο πολλά μεγάλα κλαμπ, από τα τοπ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Από την Γερμανία δεν είναι μόνο η Μπάγερν αλλά και οι Λεβερκούζεν, Ντόρτμουντ που τον παρακολουθούν. Από την Αγγλία πιο “καυτό” είναι το ενδιαφέρον της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ παρά της Αρσεναλ ενώ και η Λίβερπουλ βρίσκεται στο κόλπο.

Στην Ιταλία εκτός από τις Γιουβέντους, Φιορεντίνα και η Ιντερ δείχνει ενδιαφέρον. Λέγεται μάλιστα πως οι “νερατζούρι” έχουν τηλεφωνήσει – όχι μόνο μια φορά – στον “δικό” τους άνθρωπο στον Ολυμπιακό, Εστέμπαν Καμπιάσο, προκειμένου να πάρουν πληροφορίες για τον Ρέτσο. Δεδομένα υπάρχει και ισπανικό ενδιαφέρον, παρότι δεν διαρρέουν... ονόματα και διευθύνσεις.

Στο δια ταύτα: στο Ολυμπιακός – Γιουνγκ Μπόις θα βρεθούν σκάουτ περίπου από 10 ευρωπαϊκές ομάδες για τον Ρέτσο. Για τον οποίο αυτή την στιγμή στην πιάτσα των agents εκτιμούν πως αν τον πουλούσαν οι “ερυθρόλευκοι” ( που δεν τον πουλάνε) θα μπορούσε να πιάσει τιμή ακόμη και πάνω από 4 μύρια! Κι ας μην είναι βασικός στους “ερυθρόλευκους” κι ας αγωνίζεται αριστερός μπακ.

Η ηλικία του, η ποιότητά του, οι αναφορές των scouting report πως αυτή την στιγμή είναι μόνο στο 30% των δυνατοτήτων του και έχει μπροστά του τεράστια περιθώρια εξέλιξης, η φήμη στο εξωτερικό για τους Έλληνες αμυντικούς, οι μεγάλες ομάδες που ενδιαφέρονται, η ομάδα που αγωνίζεται (Ολυμπιακός), το γεγονός πως παρότι στόπερ μπορεί και αγωνίζεται στην γραμμή, παίζουν καταλυτικό ρόλο για το παραπάνω ποσό.

Στην περίπτωσή του πλέον οι δύο ερωτήσεις όλων των ενδιαφερόμενων είναι... κλισέ: η πρώτη:" πόσο κοστίζει" και η δεύτερη:" ποιο το πρόγραμμα των αγώνων του Ολυμπιακού". Και επειδή στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά πως να χειρίζονται τέτοιες υποθέσεις, ο Γιάννης Βρέντζος στο ιδανικό τάιμινγκ του έκανε συμβόλαιο ως το 2021, που καλύπτει πλήρως τους "ερυθρόλευκους"!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο ραντάρ της Μπάγερν ο Ρέτσος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK