Η Μπολόνια έρχεται για "αντι - Τόρο" Μπακάκη

Ο 27χρονος μπακ της ΑΕΚ μετά την φετινή σεζόν καριέρας έχει μεγάλο μάρκετ στο εξωτερικό και το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έμαθε πως θα αποτελέσει βασικό καλοκαιρινό μεταγραφικό στόχο των "ροσομπλού". Τον προορίζουν για την θέση του Τοροσίδη που μένει ελεύθερος και είναι υποψήφιος για τον Ολυμπιακό, έχοντας αποφασίσει τον επαναπατρισμό.

Η Μπολόνια έρχεται για "αντι - Τόρο" Μπακάκη

Με 40 συμμετοχές σε... 4 διοργανώσεις, αγωνιζόμενος με την ίδια επιτυχία δεξιός κι αριστερός μπακ αλλά και στόπερ σε άμυνα των τριών, ανοίγοντας την πόρτα της Εθνικής Ελλάδας και έχοντας καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, ο Μιχάλης Μπακάκης κάνει αυτό που λένε... σεζόν καριέρας!!!

Στα 27 του χρόνια ο Μπακάκης, σύμφωνα με Έλληνες και ξένους σκάουτς/ατζέντηδες, είναι στην πιο ώριμη φάση του για να προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων και να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό. Και δεν είναι λίγες οι ενδιαφερόμενες, αν κρίνουμε από αυτά που ακούγονται στην πιάτσα αλλά και τους ανθρώπους που έχουν πάει και τον έχουν “σκανάρει” σε ματς της Ένωσης.

Ο Μπακάκης βέβαια έχει ακόμη ένα χρόνο κλειστό συμβόλαιο με την ΑΕΚ (ως το 2019) και η τελευταία το δικαίωμα να το ανανεώσει για ακόμη ένα, ως το καλοκαίρι του 2020. Όπως ακούγεται έχει την πρόθεση, μετά την σεζόν που έκανε και γνωρίζοντας το...μάρκετ που έχει, να προχωρήσει σε επέκταση με αναπροσαρμογή αποδοχών.

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έμαθε πως ο Μπακάκης θα αποτελέσει βασικό καλοκαιρινό μεταγραφικό στόχο της Μπολόνια! Οι “ροσομπλού” έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε κίνηση για την απόκτησή του και τον προορίζουν για “αντι – Τοροσίδη”. Δηλαδή θα αντικαταστήσουν τον Έλληνα δεξιό μπακ τους με συμπατριώτη του. Αυτόν που προορίζεται για διάδοχος του “ Τόρο” και στην “γαλανόλευκη”...

Όσον αφορά στον Βασίλη Τοροσίδη πάει το καλοκαίρι για “τέλος εποχής” στην Ιταλία. Τον Γενάρη του 2013 είχε πάει από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα αντί 400.000 € και τον Αύγουστο του 2016 ως ελεύθερος στην Μπολόνια αλλά πλέον στα 33 του χρόνια και με συχνά προβλήματα τραυματισμού, ξέρει και ο ίδιος πως δεν θα έχει μάρκετ στην γειτονική χώρα.

Για αυτό άλλωστε ο “Τόρο” σκέφτεται πολύ πιο σοβαρά από κάθε προηγούμενη φορά την προοπτική του ποδοσφαιρικού επαναπατρισμού του. Το ιδανικό βέβαια για τον “Τόρο” θα ήταν να γύριζε και στον Ολυμπιακό. Ελεύθερος θα είναι και ενδεχόμενο που δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, σε μια “ερυθρόλευκη” άμυνα που ψάχνει για Έλληνα ηγέτη...

News 24/7

24MEDIA NETWORK