Καραμπόλα εκατομμυρίων με Κάλινιτς-Ιντέγιε!!

Πώς ο Μπράουν Ιντέγιε αντί για...Κίνα μπορεί να βρεθεί στην Φλωρεντία! Η Tianjin Quanjian που ήθελε τον "ερυθρόλευκο" φορ του Ολυμπιακού αλλά πάει να πάρει με plus 40 μύρια τον Κάλινιτς. Και το... τρίγωνο Ραμαντάνι – Φιορεντίνα – Ολυμπιακός. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.

Καραμπόλα εκατομμυρίων με Κάλινιτς-Ιντέγιε!!

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Μπράουν Ιντέγιε με τον Νικόλα Κάλινιτς αλλά και τον Λουίς Φαμπιάνο; Οι 3 στράϊκερ εμπλέκονται, άμεσα και έμμεσα, με Tianjin Quanjian. Την νεοφώτιστη στην κινέζική Super League ομάδα, που προπονεί από τον περασμένο Ιούνιο ο Φάμπιο Καναβάρο, όταν και αντικατέστησε τον Βαντερλέι Λουξεμπούργκο!

Στην Tianjin Quanjian ο πρώην διεθνής Βραζιλιάνος αρχισκόρερ, που έχει καβατζώσει τα 36του χρόνια, πήγε μαζί με τον συμπατριώτη του Ζάντσον (“δεκάρι” από την Κορίνθιανς) τον περασμένο Γενάρη, “πακέτο” με τον Λουξεμπούργκο. Ο τελευταίος όμως, αποχώρησε στο μέσον της σεζόν και ο Λουίς Φαμπιάνο των 22 γκολ και των 4 ασίστ στην κινέζικη League One (δεύτερη κατηγορία) έχει ζητήσει να γυρίσει στην Βραζιλία, πιθανότατα για λογαριασμό της Γκρέμιο. Το συμβόλαιό του δεν έχει λυθεί ακόμη πάντως αλλά στην Tianjin Quanjian δεν πρόκειται να συνεχίσει.

Η κινέζικη ομάδα, λοιπόν, έχει βγει στην αγορά για αντικαταστάτη του και με ...εξωπραγματικά λεφτά διαθέσιμα. Αν πιστέψουμε σημερινό δημοσίευμα κροατικής ιστοσελίδας, που επικαλείται ιταλικές πηγές, η Tianjin Quanjian βρίσκεται μια ανάσα απο τον Νίκολα Κάλινιτς. Τον 28χρονοι διεθνή (31 συμμετοχές/12 γκολ) Κροάτη επιθετικό της Φιορεντίνα, που έχει χρηματιστηριακή αξία 14 εκατ. ευρώ και μπάι άουτ στην ιταλική ομάδα 50 μύρια. Σύμφωνα μάλιστα με τα δημοσιεύματα σε Κροατία και Ιταλία η Φιορεντίνα φέρεται αρχικά να αρνήθηκε τα 40 μύρια των Κινέζων, απαιτώντας το ποσό της οψιόν αγοράς του( 50.000.000).

Αφήσαμε τα... καλύτερα για το τέλος: που κολλάει σε όλα αυτά ο Μπράουν Ιντέγιε, πως μπορεί να συσχετίζεται ο Ολυμπιακός με τον...Κάλινιτς;

1ον) Η Tianjin Quanjian είναι μια από τις δύο (τουλάχιστον μέχρι τώρα) κινέζικες ομάδες – που γνωρίζει η στήλη- οι οποίες έχουν ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση του 28χρονου διεθνή Νιγηριανού φορ. Ο Ιντέγιε ασφαλώς και δεν αποτελεί την πρώτη τους επιλογή στην θέση του κυνηγού, όπως δηλαδή είναι ο Κάλινιτς, αλλά σύμφωνα με την πιάτσα των agents, η υπόθεσή του είναι σε συνάρτηση με την μεταγραφή συγκεκριμένου μεσοεπιθετικού – μεγάλου ονόματος (για να αποκτηθεί θα πρέπει να ξοδευτούν τα λεφτά του...Κάλινιτς, οπότε η κινέζικη ομάδα θα πάει μετά σε “φτηνότερο” φορ). Για την ακρίβεια αυτά ΉΤΑΝ τα μεταγραφικά δεδομένα μέχρι προχθές που οι ξένοι στο κινέζικο πρωτάθλημα μειώθηκαν από 5 σε 4(με ένα κοινοτικό, Ασιάτη ή Αυστραλό, τύπου Γιάννου)...

2ον) Ο Κάλινιτς ανήκει στην Lian Sports, στο κορυφαίο Γραφείο από την Σερβία, στο οποίο συνιδιοκτήτης είναι ο Φάλι Ραμαντάνι! Δηλαδή ο μεγαλοατζέντης που έχει άριστες σχέσεις με τον Ολυμπιακό και κυρίως με τον Βαγγέλη Μαρνάκη αλλά και τον Γιάννη Βρέντζο. Σύμφωνα δε με τον μανατζερικό μύθο Μαρινάκης – Ραμαντάνι θα συνεργαζόντουσαν και στο πρότζεκτ της Νότιγχαμ που δεν προχώρησε (πρόλαβε πάντως να πάει στην Φόρεστ τον Βλάντιμιρ Στοϊκοβιτς, τον διεθνή κίπερ που πέρασε τον Γενάρη του 2014 κι από τον Εργοτέλη).
Στον Ολυμπιακό αυτή την στιγμή υπάρχουν τρεις πελάτες του Ραμαντάνι, οι Μιλιβόγεβιτς- Μάριν- Ζντιέλαρ ενώ από τις κλασικότερες περιπτώσεις είναι βεβαίως ο Λιούμπομιρ Φέϊσα. Ο Σέρβος μέσος που ήρθε αντί 3 εκατ. Ευρώ στον Ολυμπιακό από την Παρτζιάν, πουλήθηκε 4,5 στην Μπενφίκα με την προοπτική να μοσχοπουληθεί τον επόμενο χρόνο στην Κίνα αλλά... τραυματίστηκε και δεν τα κατάφεραν. Δεν είναι τυχαίο πως το όνομα του Φέϊσα είχε ακουστεί στις δύο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους και για την Φιορεντίνα.

Στο δια ταύτα: η Lian Sports και ο Ραμαντανι διαθέτουν πατροπαράδοτα σπουδαία κονέ στην αγορά της Κίνας (από το 2013 που πήγαν τον Μισίμοβιτς) ενώ αποτελεί κοινό μυστικό στην μανατζερική πιάτσα πως αν με 4 κλαμπ παγκοσμίωςέχουν άριστη συνεργασία, τα δύο είναι ο Ολυμπιακός και η Φιορεντίνα!

Για παράδειγμα οι περήφανες πωλήσεις των βιόλα: Μάρκο Αλόνσο σε Τσέλσι (23 εκ.), Γιόβετιτς σε Σίτι (με 26 εκ.), Νάστασιτς (σε Σίτι 15,2 εκ.), Λιάιτς σε Ρόμα(11,5 εκ.) ακόμη και του Σεφέροβιτς στην Σοσιεδάδ (3,5 εκ.) έφεραν την υπογραφή του Ραμαντάνι! Κάπως έτσι , λοιπόν, πάει να κάνει και το χρυσοφόρο deal του Κάλινιτς με Φιορεντίνα – Κίνα.

Το πιο εντυπωσιακό, σύμφωνα με ιταλικές μανατζερικές πηγές; Αν ο Κάλινιτς πουληθεί με αυτά τα τρελά λεφτά στην Tianjin Quanjian, ο Μπράουν Ιντέγιε θα είναι στους 3 βασικούς υποψηφίους για να τον αντικαταστήσουν στην επίθεση των “βιόλα”!! Τότε ασφαλώς θα μιλάμε για ...καραμπόλα πολλών εκατομμυρίων ευρώ

ΥΓ. Στην πιάτσα των agents θεωρούν δεδομένο πως η αγορά της Κίνας θα ασχοληθεί με Μάριν και Μιλοβόγεβιτς...

News 24/7

24MEDIA NETWORK