Λέει όχι σε τριπλασιασμό αποδοχών και περιμένει τον Παναθηναϊκό!

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκαλύπτει ποιος είναι ο ελεύθερος ξένος ακραίος, πρώην παίκτης και μεγάλο ταλέντο του Άγιαξ, με θητεία στην Super League που ενώ έχει επίσημες πρόσφορες από 2 τουρκικές ομάδες και τον θέλουν μισή ντουζίνα ελληνικές ψηφίζει το “τριφύλλι” του Ουζουνίδη παρότι τον έχουν...σταντ μπάι.

Λέει όχι σε τριπλασιασμό αποδοχών και περιμένει τον Παναθηναϊκό!

Στο ελληνικό κοινό... συστήθηκε στα 28 χρόνια του την περασμένη σεζόν με την φανέλα της Βέροιας. Με συνολικά 25 συμμετοχές, 5 γκολ και ισάριθμες ασίστ, ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν σε μια ομάδα που ξεκίνησε με καλό ρόστερ αλλά τα πάρα πολλά προβλήματα την οδήγησαν στον υποβιβασμό. Ο λόγος για τον Τζέφρι Σαρπόνγκ.

Γεννημένος στο Άμστερνταμ, με καταγωγή από την Γκάνα και προϊόν των Ακαδημιών του Άγιαξ, ο Σαρπόνγκ ήταν από τα ταλέντα που δεν έκαναν την μεγάλη καριέρα που προέβλεπαν οι ειδικοί. Πέρασε βέβαια από Ναϊμέγκεν, Σοσιεδάδ, Χέρκουλες, Μπρέντα κι έφτασε μέχρι την Αυστραλία πριν ο ποδοσφαιρικός δρόμος του τον φέρει στην Ελλάδα και στην Βέροια.

Ο 28χρονος εξτρεμ κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και οι προτάσεις δεν του λείπουν. Τουλάχιστον 5μικρομεσαίες ομάδες τηςSuper Leagueτον θέλουν (μεταξύ των οποίων Πανιώνιος, Γιάννινα και Ξάνθη) αλλά ο Σαρπόνγκ δεν δείχνει να...συγκινείται.

Netherlands' Jeffrey Sarpong, right, challenges for the ball with Argentina's Santiago Gallucci, during their match in the Under-21 Toulon soccer tournament, in Toulon, southern France, Wednesday, June 3, 2009. (AP Photo/Claude Paris)
Netherlands' Jeffrey Sarpong, right, challenges for the ball with Argentina's Santiago Gallucci, during their match in the Under-21 Toulon soccer tournament, in Toulon, southern France, Wednesday, June 3, 2009. (AP Photo/Claude Paris) AP

Μάλιστα έχει δεχθεί προσφορές από δύο ομάδες της Τουρκίας, με την μια μάλιστα να προβλέπει υπερ - τριπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του (συγκριτικά με τις 90.000, χωρίς μπόνους ,που ήρθε για ένα χρόνο στην Βέροια) αλλά προς απογοήτευση των μάνατζερ του δεν λέει “ναι”. Ο λόγος; Φίλος και συμπατριώτης του, που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Τουρκία – σε μια από τις ομάδες που θέλουν τον Σαρπόνγκ – τον αποτρέπει, γιατί του είπε πως αποτελεί σύνηθες φαινόμενο να “πιστολιάζουν” οικονομικά οι σύλλογοι τους παίκτες.

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ βέβαια έμαθε μια ακόμη σημαντική λεπτομέρεια στην υπόθεση Σαρπόνγκ. Στον 28χρονο Ολλανδό ακραίο έχει μεταφερθεί πως αρέσει στους Ουζουνίδη - Λυμπερόπουλο και οτι παίζει ως εναλλακτική λύση για τις θέσεις των εξτρέμ (από την στιγμή που αποχωρήσουν Μπουμάλ και Βλαχοδήμος). Με τον Σαρπόνγκ μάλιστα να δείχνει αποφασισμένο να περιμένει τον Παναθηναϊκό και να διεκδικήσει την ευκαιρία του!

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK