Μ' ένα "σκανδαλάκι" όλα γίνονται...

Στην ΕΠΟ της... επιτήρησης έχουν χωριστεί σε "στρατόπεδα", διαφορετικών... αποχρώσεων, "θέλω" & σκοπιμοτήτων. Ο Γραμμένος δεν διαθέτει την ισχύ να επιβάλλεται στους πάντες και τα πάντα, γεγονός που δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο των εκλογών. Μόνο που για να συμβεί απαραίτητη είναι και η ... αφορμή, με την κατάλληλη... επικοινωνία.

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι... μάχες στο εσωτερικό της ΕΠΟ καλα κρατούν αφού το Διοικητικό Συμβούλιο και τα στελέχη των διάφορων Επιτροπών της "εκφράζουν" διαφορετικά πλέον... στρατόπεδα, ενώ ο πρόεδρος Βαγγέλης Γραμμένος δεν μπορεί πάντα και παντού να επιβληθεί, αποκτώντας παράλληλα και νέους "εχθρούς"!

Για αυτό άλλωστε ακούγεται πως μια λύση, που δεν αποκλείεται να προκύψει και εντός του 2018, θα είναι οι εκλογές στην Ομοσπονδία.

Με ποια αφορμή, βέβαια, και το πώς θα συμβεί αυτό είναι ένα καλό ερώτημα, αλλά πάντα ένα... σκάνδαλο που βγαίνει στην επιφάνεια μπορεί να βοηθήσει. Αρκεί να υπάρχει ή να γιγαντωθεί επικοινωνιακά.

Περισσότερα προσεχώς επ' αυτού!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΣΑΝΑ

Για την ιστορία, πάντως, ο Κώστας Τσάνας επέστρεψε στην Εθνική Ελλάδας ως βοηθός του Μίχαελ Σκίμπε, αναχώρησε μάλιστα το πρωί με την αποστολή για την Εσθονία. Ικανοποιήθηκε έτσι και ο Γερμανός εκλέκτορας μας, που σχεδόν είχε θέσει βέτο για την επιστροφή του στενού συνεργάτη του.

Ο Γραμμένος δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα, το είπε και στον Σκίμπε και κάπως έτσι... γείωσαν την Επιτροπή Εθνικών Ομάδων η οποία πριν από λίγο καιρό είχε "κόψει" τον Τσάνα.

Η επαναπροσληψή του, όμως, έγινε με μνημονιακό... κούρεμα στις αποδοχές του, που ξεπέρασε το 50%...

News 24/7

24MEDIA NETWORK