ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Το φ.α. με τους αξιωματούχους των ομάδων

Πολύ... σκόνη σηκώθηκε με τις διαρροές του ΠΑΟΚ για το αν δηλώθηκε και πότε ο Γκαρθία και τις απαντήσεις του Ολυμπιακού. Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ εξασφάλισε το σχετικό απόσπασμα από το επίσημο φύλλο αγώνα του Αρετόπουλου κι έμαθε για το... παραπλανητικό "λάθος" με την λίστα με... Ατρόμητο.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Το φ.α. με τους αξιωματούχους των ομάδων

Η... επόμενη ημέρα του ντέρμπι που δεν άρχισε ποτέ, περιλαμβάνει εκατέρωθεν (όπως αναμενόταν) πάρα πολύ... επικοινωνία, με διαρροές και... ντοκουμέντα που έχουν να κάνουν με διάφορες λεπτομέρειες και μπόλικο παρασκήνιο των όσων συνέβησαν στη Τούμπα...

Όπως αντιλαμβάνεστε, τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός κάνουν τη δική τους πολιτική, αφού ο μεν θέλει να αποδείξει πως το παιχνίδι πρέπει να γίνει κανονικά και ο δε να διασφαλίσει πως θα υπάρξει τιμωρία αντίστοιχη με το περσινό δεδικασμένο της Λεωφόρου, στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, όπου τραυματίστηκε ο Βλάνταν Ίβιτς από... ρίψη αντικειμένου (κουτάκι μπύρας) και υπήρξε διακοπή.

Στο πλαίσιο αυτό διαβάσαμε το πρωί την διαρροή του ΠΑΟΚ πως 75 λεπτά πριν από την έναρξη του ντέρμπι, στην λίστα των αξιωματούχων του αγώνα που δόθηκε στους "ασπρόμαυρους" δεν υπήρχε πουθενά ο Όσκαρ Γκαρθία, ενώ ως προπονητής εμφανιζόταν ο Χρήστος Κόντης και ο Μοντεστό ως μασέρ. Στη συνέχεια, ως απάντηση στον Ολυμπιακό που ισχυρίστηκε πως ο Γκαρθία είναι κανονικά δηλωμένος, η συμπληρωματική – διορθωτική τοποθέτηση από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν πως η... νέα λίστα με τους ανθρώπους του "ερυθρόλευκου" πάγκου δόθηκε εκπρόθεσμα κατά 15 λεπτά.

Τι εμφανίζεται όμως, στο επίσημο φύλλο αγώνα που φέρει και την υπογραφή του διαιτητή Αλέξανδρου Αρετόπουλου, με τους αξιωματούχους των δύο ομάδων που είχαν δικαίωμα να καθίσουν στον πάγκο; Το Contra.gr εξασφάλισε το σχετικό απόσπασμα, με τους αξιωματούχους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού που είναι απέναντι. Σε αυτό ο Όσκαρ Γκαρθία εμφανίζεται να είναι δηλωμένος κανονικά ως προπονητής του Ολυμπιακού, ο Χρήστος Κόντης ως τεχνικός διευθυντής ενώ ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ως διερμηνέας.

Τι λέει το ρεπορτάζ μας; Πως αρχικά έγινε λάθος (παραπλανητικό;) από πλευράς Ολυμπιακού και δόθηκε η λίστα με τους αξιωματούχους που ήταν στο... Περιστέρι, στο ματς με τον Ατρόμητο (με τον Γκαρθία να είναι τότε στο νοσοκομείο με σκωληκοειδίτιδα). Μια λίστα που ήξεραν πως θα ενημέρωνε και τον ΠΑΟΚ για τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να κινηθούν από τα αποδυτήρια ως τον πάγκο.

Για να "διορθωθεί" στην συνέχεια σε... εμπρόθεσμο χρόνο( για την ιστορία μπορεί να δηλωθεί μέχρι και την έναρξη του αγώνα), όπως αποδεικνύεται κι από το φύλλο αγώνα του Αρετόπουλου (κι αυτό αφού ο διαιτητής δεν αναφέρει πουθενά πως η λίστα με τις δύο αλλαγές που του προσκόμισαν έγινε εκπρόθεσμα αλλά απλώς "δεκαπέντε λεπτά αργότερα") . Για του λόγου το αληθές και το σχετικό πειστήριο.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Το φ.α. με τους αξιωματούχους των ομάδων

News 24/7

24MEDIA NETWORK