Ο Αλμπάνης πήγε στα γραφεία της ΑΕΚ!

Δίνουμε συνέχεια στην αποκάλυψη της προφορικής συμφωνίας ΑΕΚ και Απόλλων για τον 24χρονο επιθετικό, με την παρουσία την περασμένη Τρίτη του παίκτη στα Γραφεία της ΠΑΕ για το φινάλε της μεταγραφής του. Μόνο η ανακοίνωση απομένει.

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
albanis EUROKINISSI

Την Δευτέρα (23/4) το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκάλυπτε πως ο Χρήστος Αλμπάνης είναι κλεισμένος εδώ και περίπου ένα μήνα από την ΑΕΚ! Γράψαμε πως υπήρχε προφορική συμφωνία του Μελισσανίδη τόσο με τον Μονεμβασιώτη, όσο και με την πλευρά του 24χρονου επιθετικού, όπως και για το ποσό που θα ήταν πάνω από 300.000€ αλλά σαφώς χαμηλότερο από το υπάρχον μπάι άουτ στο συμβόλαιό του!

Για να ακολουθήσει το βράδυ της Τρίτης η διάψευση από πλευράς του επίσημου Απόλλωνα, περί συμφωνίας με την ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για τρεις επίσημες προτάσεις (φωτογραφίζοντας ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός). Να επισημάνουμε εδώ πως την Δευτέρα και σε επικοινωνία που είχε το Contra.grμε τον ιδιοκτήτη του Απόλλωνα, για το αν δεχόταν να αλλάξει η έδρα της τελευταίας αγωνιστικής με την ΑΕΚ, όταν τον ρωτήσαμε για το θέμα Αλμπάνη, δεν θέλησε να απαντήσει, ούτε όμως, διέψευσε...

Η στήλη εμπιστεύεται τις πηγές της, επανέρχεται με μια νέα αποκάλυψη, η οποία αν επιβεβαιωθεί βάζει οριστικό τέλος, με... χάπι εντ στην υπόθεση! Ο Αλμπάνης την Τρίτη ήταν στα Γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι, απέναντι από το ΟΑΚΑ. Εννοείται με την άδεια του Απόλλωνα και προφανώς για να υπογράψει. Θα γίνει έτσι ο νέος... Ντέμης της Ένωσης, το "Νο 11" και ο σκόρερ της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" που θα μετακομίσει στον "δικέφαλο". Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν, σύμφωνα με την δική μας ενημέρωση...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK