Ο "αντί-Πούκι" του ΠΑΟΚ με... άρωμα Ολυμπιακού

Οι Κυπελλούχοι παράτησαν τον... ασυγκίνητο Φινλανδό φορ & στράφηκαν στις... εναλλακτικές, με τον Νο 1 "εκλεκτό" τους να προέρχεται από την Πορτογαλία! Στο παρελθόν απασχόλησε τους "ερυθρόλευκους", ενώ υπάρχει και... διαπλοκή με τον agent που είναι αναμειγμένος παράλληλα στο deal της πώλησης του Σεμπά στην Κίνα.

Sassuolo's Alfred Duncan, left, challenges Red Star's Hugo Vieira during the Europa League play-offs first leg soccer match between Red Star and Sassuolo in Belgrade, Serbia, Thursday, Aug. 25, 2016. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Ούγκο Βιέιρα AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Από τον Φιλανδό που έπαιζε στην Δανία, στον Πορτογάλο που βγάζει το ψωμί του στη... χώρα των σαμουράι; Ο λόγος για τον ΠΑΟΚ και τους... εκλεκτούς του για την επίθεση, πρώην και νυν.

Ο Τεέμου Πούκι παρότι "δουλευόταν" εδώ και περίπου 4,5 μήνες από τους ανθρώπους του "δικεφάλου" (φανερά το τελευταίο δίμηνο) και παρά τα λεφτά που του προσφέρθηκαν παρέμεινε... ασυγκίνητος. Το αποτέλεσμα; Ανάγκασε τους "ασπρόμαυρους" εδώ και λίγες ημέρες να έχουν στραφεί στους... εναλλακτικούς του.

Σύμφωνα δε με την πιάτσα agent, η πιο σοβαρή περίπτωση είναι ενός Πορτογάλου φορ που έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον... Πάουλο Μπέντο! Η τελευταία πληροφορία από... χέρι που έφτασε στην στήλη παραπέμπει στον Κάρλος Γκονσάλβες (μάνατζερ και του Ζέκα, από τους "αγαπημένους" του Ολυμπιακού επί Μάρκο Σίλβα και στη συνέχεια με Μπέντο) και τον... Ούγκο Βιέϊρα.

Ένας Πορτογάλος στράικερ δηλαδή που είχε ακουστεί την προηγούμενη 2ετία - όταν αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα - έντονα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, απασχολεί σοβαρά τον ΠΑΟΚ! Ο 30χρονος Ούγκο Βιέιρα τον Γενάρη του 2017 πουλήθηκε με 500.000 € στην ιαπωνική Γιοκοχάμα Μαρίνος, με την οποία στην σεζόν μετράει 21 συμμετοχές με 11 γκολ και 2 ασίστ. Εκτός από τους Ερυθρό Αστέρα/Γιοκοχάμα έχει αγωνιστεί σε Ζιλ Βιθέντε, Μπενφίκα, Μπράγκα, Χιχόν και Τορπέντο Μόσχας...

Για την ιστορία ο Γκονσάλβες είναι αυτός που εμπλέκεται στην προσπαθεί να μοσχοπουλήσουν τον Σεμπά στην Κίνα! Και συγκεκριμένα στην ομάδα που έχει πάει τον Μπέντο. Τα... πορτογαλικά κανάλια βλέπετε είναι πανίσχυρα σε αυτές τις αγορές (και όχι μόνο).

Κατά κάποιοι τρόπο μάλιστα ο Γκονσάλβες μπορεί να γίνει ο... Κουτσολιάκος του 2018! Γιατί όπως ο Πολ πέρσι πρώτα έκανε το deal πώλησης του Ρέτσου (χωρίς να ανήκει στο Γραφείο του) από τον Ολυμπιακό στη Λεβερκούζεν και μετά στα καπάκια έκλεισε τον "πελάτη" του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, έτσι και ο Γκονσάλβες φέτος είναι πιθανό να ντιλαρει τον Σεμπά από τον Ολυμπιακό στην κινέζικη ομάδα και στη συνέχεια να πάει τον πελάτη του Βιεϊρά στην Τούμπα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK