Ο ένας στην Ουντινέζε & ο άλλος στην Φιορεντίνα

Πως ο Ραμαντάνι στέλνει 2 πελάτες του στην Ιταλία . Η "μανατζερική μεταγραφή" του Νικολάου, την οποία παίρνει πάνω του ο Πότσο, λόγω της υπερήφανης πώλησης Ριτσάρλισον από την Γουότφορντ στην Έβερτον και ο δανεισμός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς του 18 χρονου Αντζουλά του Αστέρα Τρίπολης.

Ο ένας στην Ουντινέζε & ο άλλος στην Φιορεντίνα

Ο Αμπντιλγκαφάρ (Φάλι) Ραμαντάνι ετοιμάζεται να βάλει την... σφραγίδα του σε δυο μετακινήσεις νεαρών Ελλήνων κεντρικών αμυντικών στην Ιταλία, σε Ουντινέζε και Φιορεντίνα.

Ένας είναι ο Δημήτρης Νικολάου, που αναχώρησε με την αποστολή του Ολυμπαικού για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στις Κάτω Χώρες, πιστεύοντας πως από εκεί θα πήγαινε απευθείας στην Ιταλία για να υπογράψει στην πρώην ομάδα του Ορέστη Καρνέζη. Βλέπετε, ο Ραμαντάνι είχε πει στον Νικολάου πως με 2,5 εκατ. θα γινόταν "Φριουλάνι".

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην βάση του, μαζί και ο Νικολάου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η μετακίνησή του τελευταίου στην Ουντινέζε ναυάγησε (όπως είχε γίνει με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, πριν από περίπου ένα μήνα). Το αντίθετο θα λέγαμε, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ακούγονται στην Ιταλία, όπου τον περιμένουν ακόμη και σήμερα να πάει!!

Η υπόθεση Νικολάου, λοιπόν, στην Ουντινέζε του Πότσο έχει... έμμεση σχέση με την πώληση του Βραζιλιάνου Ριτσάρλισον από την Γουότφορντ (επίσης του Πότσο) στην Έβερτον του Μάρκο Σίλβα. Και δεν είναι τυχαίο πως από την στιγμή που ολοκληρώθηκε το deal Ριτσάρλισον... ξεκόλλησε πριν από τρεις ημέρες και τελειώνει η μετακίνηση του "ερυθρόλευκου" στόπερ στους "Φριουλάνι". Τι σχέση τώρα είχε η μια με την άλλη;

Το super deal με τον 21χρονο εξτρέμ Ριτσάρλισον, ο οποίος τον Αύγουστο του 2017 κόστισε στην οικογένεια Πότσο 12 εκ. € και σε λιγότερο από ένα χρόνο τον πούλησαν 45, είχε την σφραγίδα των Ζάχαβι, Κία και Ραμαντάνι! Μια παράπλευρη συμφωνία, λοιπόν, είναι ο Φάλι να "βολέψει" τον Νικολάου στην άλλη ομάδα της οικογένειας, την Ουντινέζε . Δεν είναι τυχαίο πως την μεταγραφή Νικολάου την παίρνει πάνω του ο ίδιος, ο Πότσο! Οι δικές μας πληροφορίες πάντως μιλάνε για 2ετή δανεισμό, με οψιόν αγοράς από την Ουντινέζε από την στιγμή που συμπληρώσει 20 συμμετοχές. Το ύψος της (πάνω από 3 εκατ. ;) είναι ένα καλό ερώτημα, που αναμένεται να ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα

Ο άλλος είναι ο Γιώργος Αντζουλάς του Αστέρα Τρίπολης. Επίσης πελάτης του Φάλι Ραμαντάνι στην Lian Sports, τον οποίο δουλεύει στην Φιορεντίνα, δηλαδή την ιταλική ομάδα που παραδοσιακά έχει τις πιο δυνατές άκρες ο γεννημένος στο Τέτοβο των Σκοπίων, με αλβανικές ρίζες, agent!

Πιθανότατα μάλιστα η μεταγραφή του Πατρινού διεθνή με την Νέων, 18χρονου στόπερ του Αστέρα ( επαγγελματίας με μια μόλις συμμετοχή την περασμένη σεζόν, ως αλλαγή σε Κυπελλικό ματς) να κλείσει ως την Κυριακή. Λεπτομέρειες του επικείμενου deal δεν έχουν γίνει γνωστές, όπως ποσά και αν προορίζεται για την πρώτη ομάδα ή την U20 των "βιόλα". Στην πιάτσα agents πάντως κυκλοφορεί το σενάριο του δανεισμού με υποχρεωτική οψιόν αγοράς από πλευράς Φιορεντίνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK