Ο Ιντζάγκι "ανέβασε" τον Κουτσουπιά στην Μπολόνια!

Οι προπονήσεις των "ροσομπλού" απέκτησαν ξανά... ελληνικό στοιχείο, μετά τις αποχωρήσεις των Τοροσίδη, Οικονόμου. Ο 17χρονος Ηλίας Κουτσουπιάς, μόλις 2 εβδομάδες μετά την μεταγραφή του στην Μπολόνια (κι αφού απαρνήθηκε Τορίνο και Σασουόλο), κλήθηκε στην πρώτη της ομάδα από τον Φίλιπο Ιντζάγκι (αποκλειστικές photos).

Ο Ιντζάγκι "ανέβασε" τον Κουτσουπιά στην Μπολόνια!

Ο Ηλίας Κουτσουπιάς απ' ό,τι φαίνεται τελικά έχει μεγαλύτερη... απήχηση κι αναγνώριση στην Ιταλία συγκριτικά με την χώρα του. Κι αυτό αφού ο 17χρονος μέσος κόντρα στη λογική μπορεί να αγνοείται συστηματικά από τις κλήσεις των ελληνικών εθνικών ομάδων αλλά στην γειτονική χώρα η πρόοδος και η εξέλιξή του είναι διαρκής κι αλματώδης.

Εξηγούμεθα:

Στις 11 Αυγούστου ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στην Μπολόνια από τη Βίρτους Εντέλα, με οψιόν αγοράς του 1,5 εκατ. Ευρώ! Η επιλογή των "ροσομπλού" δεν προέκυψε τυχαία, αφού προτάσεις για την απόκτησή του είχαν γίνει τόσο από την Τορίνο, όσο κι από την Σασουόλο! Υπήρχε βλέπετε καλύτερη προοπτική στην ομάδα του αθλητικού διευθυντή Ρικάρντο Μπιγκόν.

Στην Μπολόνια μπορεί να πήγε για να ενισχύσει την δεύτερη ομάδα της στην Πριμαβέρα, αλλά για τον Κουτσουπιά τζούνιορ (γιος του παλαίμαχου αμυντικού του ΟΦΗ Γιώργου) είχε προσωπική άποψη ο Φίλιπο Ιντζάγκι. Στο ταλέντο του Έλληνα box to box χαφ πιστεύει πολύ ο Ιταλός κόουτς όπως και ο συνεργάτης του Στέφανο Πασκουάλι κι έτσι θα το είχαν από κοντά.

Αυτό δεν άργησε να φανεί, αφού μεσοβδόμαδα ο Ηλίας Κουτσουπιάς "ανέβηκε" στην πρώτη ομάδα της Μπολόνια και έκανε προπονήσεις υπό την καθοδήγηση του Ιντζάγκι (φωτογραφίες)! Ήταν μάλιστα εξαιρετικός σε βαθμό που αυτό θα συνεχιστεί...

News 24/7

24MEDIA NETWORK