Ο νεαρός μπακ που θέλει η ΑΕΚ και είδε ο Μοντεστό

Σε Ένωση και ΟΣΦΠ κοιτάνε για Γενάρη περιπτώσεις αριστερών μπακ. Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκαλύπτει το κιτρινόμαυρο ενδιαφέρον για Γιώργο Κυριακόπουλο του Αστέρα, τις συζητήσεις που έγιναν και την εκ υστέρων εμφάνιση του σκαουτ των ερυθρόλευκων στην Τρίπολη για τον 21χρονο μπακ (που έχει τον αδερφό του στου Ρέντη!) και τον Δουβίκα.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ / ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ(Α) ΛΟΥΝΤ(Κ) ΚΑΛΤΣΑΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ / ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ(Α) ΛΟΥΝΤ(Κ) ΚΑΛΤΣΑΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H AEKκοιτάει σε Ελλάδα και στο εξωτερικό για αριστερό μπακ που θα αντικαταστήσει τον Γενάρη τον Βινίσιους, δίνοντας στήριγμα στον πετυχημένο Έλντερ Λόπες. Κάτι αντίστοιχο για αριστερό μπακ ισχύει και στον Ολυμπιακό αφού μετά τον Χάσι και ο Λεμονής δεν... βλέπει τον Μίλιτς, οπότε ο Μοντεστό έχει αρχίσει το σκάουτινγκ στα ελληνικά γήπεδα, την ίδια ώρα που σίγουρα οι “ερυθρόλευκοι” θα έχουν επιλογές κι από την διεθνή αγορά.

Ο παραπάνω πρόλογος απαραίτητος, από την στιγμή που υπάρχει νεαρός Έλληνας μπακ που μάλλον απασχολεί “κιτρινόμαυρους” και “ερυθρόλευκους”. Και εξηγούμεθα: το “ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ” είναι σε θέση να γνωρίζει πως η ΑΕΚπρόσφατα έδειξε και... κατέθεσε το ενδιαφέρον της για τον Γιώργο Κυριακόπουλο! Ασχολήθηκαν δε μέχρι και με το... οικονομικό σκέλος της υπόθεσης.

Μιλάμε για τον 21χρονο αριστερό μπακ του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος είναι διεθνής με Ελπίδων, Νέων και Παίδων ενώ την φετινή σεζόν μετράει μέχρι τώρα συνολικά 7 συμμετοχές (σε μια ομάδα που βασικός ξεκίνησε ο έμπειρος Γιαννούλης).Δεν ξέρω αν στην “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ το γνώριζαν πριν κάνουν την βολιδοσκόπηση τους για τον Κυριακόπουλο αλλά ο Πατρινός αμυντικός έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Αστέρα, το οποίο δεν λήγει το 2018. Για την ακρίβεια οι Αρκάδες πρόλαβαν πριν από 1,5 μήνα να τον “δέσουν” με 3ετή επέκταση...

Όλα αυτά με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ πριν από το πρόσφατο νικηφόρο παιχνίδι του Αστέρα στην Τρίπολη, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Με τον Κυριακόπουλο να χρησιμοποιείται από τον Σάββα Παντελίδη ως αμυντικός μέσος για 60΄ και τον... Φρανσουά Μοντεστό στην εξέδρα. Σύμπτωση ΄'η όχι, είχε βρεθεί ξανά ως...θεατής στο Πανιώνιος – ΑΕΚ. Μάλιστα εκείνη η... επίσκεψή του στην Ν. Σμύρνη είχε συνδεθεί με έναν άλλον αριστερό μπακ, τον Χατζισαφί...

Όπως ακούγεται στην πιάτσα τωνagents,ο Κορσικανός βρέθηκε στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” για να κάνει σκάουτινγκ βασικά τον Γιώργο Κυριακόπουλο αλλά και τον 18χρονο επιθετικό Τάσο Δουβίκα

Τέλος, μια λεπτομέρεια που μπορεί να είναι κι... ασήμαντη: ο μικρότερος αδερφός του Γιώργου Κυριακόπουλου, ο 18χρονος Δημήτρης, που επίσης παίζει αριστερός μπακ (χαφ αλλά και 8άρι),μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Ελλάς Βερόνα,από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στηνU20του Ολυμπιακού. Αγωνίστηκε μάλιστα στο πρόσφατο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα , για τοUEFA Youth League.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK