Ο Ολυμπιακός θέλει τον... φονικό R.D.T. !!

Με σαφή μεταγραφική στόχευση σε παίκτες που προέρχονται από σούπερ σεζόν, οι "ερυθρόλευκοι" δίνουν μάχη για τον Ραούλ Ντε Τομάς που ανήκει στην Ρεάλ και με τα γκολ του ανέβασε την Βαγιεκάνο! Η φήμη για επαφή του Μαρινάκη με τους ατζέντηδές του το Σαββατοκύριακο στην Μύκονο και ο ρόλος των Καρεμπέ, Τσόρι.

Ο Ολυμπιακός θέλει τον... φονικό R.D.T. !!

Ο Ραούλ Ντε Τομάς ή R.D.T. όπως συνηθίζει να γράφει η φανέλα του μπορεί να αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά την καλύτερη σεζόν της καριέρας του την έκανε φέτος με την Ράγιο Βαγιεκάνο, την οποία μάλιστα οδήγησε σε πρωταθληματική άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με 24 γκολ και 4 ασίστ!

Γεννημένος στην Μαδρίτη αλλά με καταγωγή από την Δομινικανή Δημοκρατία, δεν έχει κλείσει ακόμη τα 24 του χρόνια αλλά αυτός ήταν ο τρίτος δανεισμός αφού τις δυο προηγούμενες σεζόν έπαιξε σε Βαγιαδολίδ (πέρσι με 15 γκολ σε 39 ματς) και Κόρδοβα (6/24). Δεύτερος σκόρερ της Σεγκούντα πίσω από τον Μάτα της Βαγιαδολίδ και με χρηματιστηριακή αξία 3 εκατομμύρια ευρώ, είναι βέβαιο πως έχει πολλές προτάσεις και όχι μόνο από την ισπανική Πριμέρα Ντιβισιόν (αλλά κι από Γαλλία, Πορτογαλία, Μεξικό). Σύμφωνα όμως, με την πιάτσα agents κι απο τον Ολυμπιακό!

Ο R.D.T μπορεί βέβαια να μην είναι όνομα που κάνει μπάμ αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς πρόκειται για σπουδαία περίπτωση και ένα μεγάλο ταλέντο που τώρα ξεκινάει η άνοδος του. Δεν είναι τυχαίο πως έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας. Το σημαντικότερο, που από οτι φαίνεται μέχρι τώρα αποτελεί και μεταγραφική στόχευση των “ερυθρόλευκων”, προέρχεται από πετυχημένη φουλ αγωνιστική σεζόν.

Ο Ολυμπιακός θέλει τον... φονικό R.D.T. !!

Πάμε τώρα και στο... παρασύνθημα: για τον Ραούλ ντε Τομάς από την Δομινικανή Δημοκρατία έχει δώσει τις καλύτερες συστάσεις στον Ολυμπιακό ο συμπαίκτης του στην Ράγιο, Τσόρι Ντομίνγκες (αποβλήθηκε στο σαββατιάτικο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Ταραγόνα, από το οποίο πάντως απουσίαζε ο R.D.T).

Αποτελεί ομολογουμένως μια δύσκολη περίπτωση ενώ για το κόστος του ακούγονται ποσά από 2,5 ως 5 εκ. € υπάρχουν όμως, διάφορες... εναλλακτικές που δουλεύονται. Και κυρίως η ... παράμετρος Καρεμπέ, που μπορεί να ανοίξει την... πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης (διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με τον σύλλογο, όσο και προσωπικά με τον Πέρεθ ενώ ως παίκτης της βασίλισσας πήρε μαζί της και Τσάμπιονς Λιγκ).

Ο Ραούλ ντε Τομάς που έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο ξένος επιθετικός (παίζει στην κορυφή αλλά και δεξιά) που μέσα στο σαββατοκύριακο θα απασχολήσει σοβαρά τον Ολυμπιακό. Κυκλοφόρησε μάλιστα από την Παρασκευή πως τους μάνατζερς του Ισπανού άσου θα φιλοξενούσε και θα έχει συζητήσεις μαζί τους στην Μύκονο ο Βαγγέλης Μαρινάκης!! Μας μεταφέρθηκε πως πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, για αυτό δεν διαρρέει το παραμικρό, αλλά ελπίδες υπάρχουν...

Ο ΡΑΟΥΛ ΝΤΕ ΤΟΜΑΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ:

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK