Ο Πρίγιοβιτς πάει για... νέος Ιντέγιε!!

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ μεταφέρει τι λένε στο Βελιγράδι για την προσπάθεια πώλησης του με 8ψηφιο νούμερο στην Κίνα! Ο Σέρβος που λύνει και δένει στην συγκεκριμένη αγορά και η... παρέμβαση για να ξεκινήσει και να βγάλει το 90λεπτο στο φιλικό με την Ν. Κορέα που τον είδαν οι Κινέζοι.

Ο Πρίγιοβιτς πάει για... νέος Ιντέγιε!!

Μουντιάλ έρχεται το καλοκαίρι, η Σερβία θα πάει στη Ρωσία και ο Πρίγιοβιτς πιθανότατα θα είναι στην αποστολή της. Τι καλύτερο τάιμινγκ για τον ΠΑΟΚ να το εκμεταλλευτεί και να κάνει την πρώτη του... υπερήφανη πώληση, από αυτές που στην Ελλάδα συνηθίζει ο Ολυμπιακός, δηλαδή με 8ψηφιο νούμερο...

Πρόσφατα άλλωστε τοποθετήθηκε επί του θέματος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδαMetrosport, ο Λούμπος Μίχελ. "Ο Πρίγιοβιτς έχει ρήτρα 10 εκάτ. ευρώ. Εάν έρθει πρόταση κοντά σε αυτά τα λεφτά τον πουλάμε ή όχι; Πιστεύετε ότι δεν θα βρούμε μετά αντικαταστάτη με αυτά τα χρήματα ή δεν θα μπορούμε να τα επενδύσουμε ακόμη καλύτερα; Δεν είπα ότι θα τον δώσουμε με τρία εκατομμύρια... Εάν, λοιπόν, λάβουμε μία πολύ καλή προσφορά για κάποιον ποδοσφαιριστή και μπορούμε να βγάλουμε το μέγιστο οικονομικό κέρδος, πρέπει να την αποδεχθούμε".

Πώς και τα θυμηθήκαμε όλα αυτά; Για πρώτη φορά ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα της Σερβίας ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, στο προχθεσινό φιλικό που έδωσε στην Νότιο Κορέα. Και αυτό όχι... τυχαία αφού αν πιστέψουμε την σερβική πιάτσα τωνagents υπήρχε κατά κάποιο τρόπο μανατζερική παρέμβαση! Όπως επίσης ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ ήταν ένας από τους μόλις 6 που έβγαλαν το 90λεπτο στην ισοπαλία με 1-1. Όταν στις προηγούμενες 6 συμμετοχές του 0 27χρονος φορ μετρούσε ισάριθμες αλλαγές και συνολικά μόλις 80 λεπτά.

Γιατί συνέβησαν όλα αυτά, αν πιστέψουμε μανατζερικές πηγές από το Βελιγράδι; Επειδή στις εξέδρες ήταν Κινέζοι σκάουτς, που ήθελαν να τον "σκανάρουν" ενόψει του νέου πρωταθλήματος που θα αρχίσει σε 3,5 μήνες. Στην αγορά της Κίνας ένας από τους δύο ξένους ατζέντηδες που ουσιαστικά ελέγχουν όλες τις μεταγραφές, είναι Σέρβος (αυτός μεσολάβησε και για εκείνες των Γιάννου, Ιντέγιε). Ο Πρίγιοβιτς , λοιπόν, έχει προταθεί στην Κίνα, η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά και δεν αποκλείεται να αποτελέσει ... νέο Μπράουν Ιντέγιε. Ο σχεδόν συνομήλικος του Σέρβου φορ, Νιγηριανός πουλήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 2017 από τον Ολυμπιακό στηνTJ Teda αντί12 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως μεταφέρθηκε άλλωστε στο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ στον ΠΑΟΚ ήταν ενημερωμένοι από τους μάνατζερ. Και για την προοπτική της πώλησης του στην Κίνα και για το οτι θα ξεκινούσε και θα έβγαζε όλο το ματς με την Ν. Κορεά για να τον δουν και να ...τσιμπήσουν οι Κινέζοι.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK