"Ο Ζέκα έχει ήδη... πωληθεί"!

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ κόντρα σε... διαρροές και δημοσιεύματα του τελευταίου 48ωρου, μεταφέρει πληροφορίες από την πιάτσα των agent: για το "ναι" του Αλαφούζου στο 1.700.000+300.000€ της Κοπεγχάγης, για τον άνθρωπο που έτρεξε το deal και είχε "αγγελιοφόρο" τον Γκονσάλβες και για τις ανακοινώσεις που καθυστερούν.

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
zeca EUROKINISSI SPORTS

Αν πιστέψουμε όσα έχουν διαρρεύσει στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε και την δεύτερη προσφορά της Κοπεγχάγης για τον Ζέκα...

Αν πιστέψουμε τα όσα κυκλοφορούν στην Δανία, η Κοπεγχάγη προς το παρόν “παγώνει” την υπόθεση αγοράς του Ζέκα...

Αν πιστέψουμε όμως, την πιάτσαagent,ο Γιάννης Αλαφούζος είπε το “ναι” στην πώληση του Ζέκα!!

Σας μπερδέψαμε; Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ όπως έχει πολλάκις αποδειχθεί διαθέτει τις δικές του δεξαμενές πληροφοριών. Κάποιες μάλιστα από αυτές στον πολύ κόσμο μπορεί να φαίνονται και σαν αντι – συμβατικές. Τις εμπιστευόμαστε όμως...

Οι δικές μας πληροφορίες , λοιπόν, θέλουν στην υπόθεση Ζέκα να ισχύουν τα εξής:

1ον)ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει ήδη κάνει αποδεκτή την τελική προσφορά της Κοπεγχάγης, που φτάνει το 1,7 εκ. ευρώ συν 300.000 ευρώ σε εφικτά μπόνους στόχων. Μάλιστα το 1 μύριο κας και τα υπόλοιπα πληρωτέα σε μια δόση τον Οκτώβριο.

2ον)ανοικτό παραμένει ένα επιπλέον μπόνους 200.000, για το οποίο οι Δανοί δεν είναι αρνητικοί και δεν πρόκειται να χαλάσει η συμφωνία.

3ον)ο μεγαλοατζέντης που... τρέχει τοdealδεν είναι ο Γκονσάλβες. Ο Πορτογάλος βρίσκεται στην υπόθεση υποστηρικτικά, λειτουργεί σαν ... αγγελιοφόρος και φυσικά ως μάνατζερ του Ζέκα.

4ον)η παραχώρηση του Ζέκα θα μπορούσε να ανακοινωθεί ακόμη και ...σήμερα! Για ποιους λόγους θα καθυστερήσει - μάλιστα μπορεί να τραβήξει μέχρι και την Τρίτη - δεν το μάθαμε.

5ον)η αγορά του Ζέκα για την Κοπεγχάγη ήταν ανεξάρτητη από το αν θα προκρινόταν ή θα αποκλειόταν από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Άρα δεν επηρεαζόταν εξαρχής και το μπάτζετ αυτής της μεταγραφής.

Χαίρεται...

News 24/7

24MEDIA NETWORK