Οι...νέοι Γιόχανσον της ΑΕΚ, τα 6.5 εκ. της Ρόμα στον Ολυμπιακό,η Γιουβέντους που...ερχεται για Ρέτσο

Ο στραικερ και ο μεσοαμυντικός της Νόρκεπινγκ που "κοιτάει" ο Μαϊστόροβιτς.Πότε ανακάλυψε η Γιουβέντους τον Ρέτσο και ποιός ο...ρόλος του Λημνιού σε αυτό;Η εκτη ποδοσφαιρική δουλειά του Βρύζα. Ποιοι "τρενάρουν" την ολοκλήρωση ενός "χρυσού" συμβολαίου;Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έχει όλο το παρασκήνιο.

Οι πρώτοι πελάτες του...μάνατζερ Ζήση Βρύζα,οι δύο ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει απο την Σουηδία ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς σύμφωνα με την πιάτσα των agents, οι λόγοι που καθυστερεί λίγο ακόμη η ανανέωση συμβολαίου του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα, ο Παναγιώτης Ρέτσος που έχει κάνει το "κλικ" σε μια ντουζίνα ευρωπαικές ομάδες, ο Τάσος Καραμάνος που... "αρέσει" στην Πορτογαλία και το "καπέλωμα" που οδήγησε σε παραίτηση τον Αλέκο Βοσνιάδη στην Βέροια.

 

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!