Ολυμπιακός, Ντόρτμουντ και τώρα... ΠΑΟ!

Πέρσι το καλοκαίρι "πούλησε" τον Ολυμπιακό που ήθελε να τον κάνει επαγγελματία και πήγε στην Μπορούσια. Η αποχώρηση όμως του Μίσλινταντ για Άρσεναλ τον "έκαψε" και ο Νταμπίζας προσπαθεί να επαναπατρίσει το 19χρονο φορ- super talent για τον Παναθηναϊκό, Αργύρη Καμπετσή, μόνο με ποσοστό μεταπώλησης στην γερμανική ομάδα.

Ολυμπιακός, Ντόρτμουντ και τώρα... ΠΑΟ!

Διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας, επιθετικός όλων των θέσεων και σύμφωνα με τις πιάτσας, agents και scouts, "super talent" με πολύ υψηλές προοπτικές!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Αργύρης Καμπετσής, ο 19χρονος φορ της Ακαδημίας του Ολυμπιακού για τον οποίο ακούγονταν πολύ καλά λόγια, αρνήθηκε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους" και πήγε στην Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα βέβαια με την ψαγμένη μανατζερική πλευρά "κοίμισε" τους "ερυθρόλευκους", αφού πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι και ταξίδι είχε κάνει στη Γερμανία μαζί με τον πατέρα του και τον εμπλεκόμενο ομογενή ατζέντη. Μια αποχώρηση – απώλεια που... πόνεσε και προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις!

Ο Καμπετσής (με την εθνική Ελλάδας Κ19 μετράει 19 συμμετοχές και 6 γκολ) στη Γερμανία δεν τα βρήκε όπως τα περίμενε τουλάχιστον και δεν... περνάει καλά. Με αποτέλεσμα από τα Χριστούγεννα ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, που λειτουργεί και ως μάνατζερ του, ν' αρχίσει να ψάχνεται με ατζέντηδες και όχι μόνο για την "επόμενη ημέρα".

Έπαιξε στην δεύτερη ομάδα της Μπορούσια, στη γερμανική 4η κατηγορία (τερμάτισε 4η), με 14 ματς/0 γκολ, ενώ δεν ανεβαίνει και στην πρώτη έστω για προπονήσεις...

Στην Ντόρτμουντ πήγε με τον agent του Παπασταθόπουλου, Κωνσταντίνο Φάρρα (φέρεται να τα έχουν "σπάσει" πλέον), εκμεταλλευόμενος την πολύ καλή σχέση του με τον Μίσλινταντ. Ο τελευταίος όμως αποχώρησε, όχι με τον καλύτερο τρόπο, τον περασμένο Νοέμβριο και πήγε στην Άρσεναλ (δικές του μεταγραφές είναι εκεί οι Μαυροπάνος και Sokratis), κάτι που "πλήρωσε" απ' όσο φαίνεται στην Ντόρτμουντ ο 19χρονος Έλληνας επιθετικός.

Ο Καμπετσής, που θεωρείται τοπ επιθετικό ταλέντο, αρέσει πολύ στον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος έχει κάνει ήδη τη σχετική προεργασία. Μάλιστα όπως κυκλοφορεί στην πιάτσα agent προσπαθεί να τον πάρει στον Παναθηναϊκό ως ελεύθερο από την Ντόρτμουντ (δεν τον θέλει), με μελλοντικό ποσοστό μεταπώλησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK