"Ομόσταβλος" του Χίλιεμαρκ έφαγε τον Λουντ!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να περιμένει πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ για τον Φιλανδό μέσο, αλλά το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκαλύπτει πως η κυπριακή ομάδα έχει κλείσει τον Εμπενέζερ Οφόρι από την Στουτγάρδη, την ομάδα δηλαδή που αγωνίζεται ο γιος του Γιώργου Δώνη! Και μανατζερική ίντριγκα με Χίλιεμαρκ και... Γιόχανσον.

"Ομόσταβλος" του Χίλιεμαρκ έφαγε τον Λουντ!

Μια ελπίδα λιγότερη για τον Παναθηναϊκό προκειμένου να... βρει χρήματα από πώληση παίκτη του. Κι αυτό γιατί η προσφορά (από 300 μέχρι 500.000 €) που περίμεναν από Κύπρο μεριά για τον Ρόμπιν Λουντ δεν θα φτάσει ποτέ.

Ο ΑΠΟΕΛ κατέληξε σε άλλον παίκτη αντί του Φιλανδού, Αφρικανό κι από καλύτερο πρωτάθλημα...

Κόντρα, λοιπόν, στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έρχεται ν' αποκαλύψει πως ο Γιώργος Δώνης δεν ενδιαφέρεται πλέον για τον Λουντ, αφού κατέληξε στον Εμπενέζερ Οφόρι! Αριστεροπόδαρος κι αυτός, 22 Μαΐων (όπως λέγαμε παλαιόθεν), που αγωνίζεται 8άρι αλλά και 6άρι (και αριστερός μπακ έχει παίξει), είναι Γκανέζος κι ανήκει στην Στουτγάρδη! Ναι, την ομάδα του γιου του, Τάσου, από τον οποίο σίγουρα ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ πήρε τις πληροφορίες του

Ο Οφόρι στην εφετινή Μπουντεσλίγκα μετράει μόλις μια 9λεπτη συμμετοχή (ως αλλαγή) και 60' με την Στουτγάρδη στο Κύπελλο Γερμανίας. Αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη, του 2017, από την σουηδική ΑΙΚ αντί 1,3 εκ. ευρώ. Και στον ΑΠΟΕΛ πηγαίνει δανεικός με οψιόν αγοράς...

Τώρα, όσον αφορά στην μανατζερική ίντριγκα, ο Οφόρι που... χαλάει την μεταγραφή του Λουντ από τον Παναθηναϊκό στην κυπριακή ομάδα, ανήκει στο ίδιο Γραφείο που έχει τον "πράσινο" Χίλιεμαρκ και τον "κιτρινόμαυρο" Γιόχανσον!

News 24/7

24MEDIA NETWORK