Ούτε Μιλιβόγεβιτς, ούτε Σαμαρης στη Ζενίτ αλλά...

Ο Άλεξ Βίτσελ μπορεί να...προσκύνησε τα 54 εκ. της κινέζικης Τιαντζίν αλλά το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ "συνδέθηκε" με...Ζενίτ κι αποκαλύπτει γιατί ο Λουτσέσκου (ο πρεσβύτερος)δεν θέλει τον Έλληνα μέσο της Μπενφίκα και ποιόν προτιμάει αντί του διεθνή Σερβου του Ολυμπιακού. Ποιος πρώην άσος του ΠΑΟΚ θα παίξει για "αντι-Βιτσελ"

Ούτε Μιλιβόγεβιτς, ούτε Σαμαρης στη Ζενίτ αλλά...

Στην Πορτογαλία και κατά επέκταση στην Ελλάδα έχουν φουντώσει τα σενάρια για την μεταγραφική καραμπόλα που θα δημιουργήσει η πώληση του Άλεξ Βίτσελ από την Ζενίτ στην νεοφώτιστη Τιαντζίν Κουαντζιάν, του Φάμπιο Καναβάρο.

Σενάρια που εμπλέκουν τον Σάμαρη για "αντί - Βίτσελ" στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης και τον Μιλιβόγεβιτς για "αντί - Σάμαρη" στην Μπενφίκα. Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά:

1ον) Το deal του Βίτσελ στην Κίνα θα κλείσει εντός της ημέρας, με τον διεθνή Βέλγο μέσο να υπογράφει για 3 χρόνια έναντι 18 εκατ. Ευρώ ετησίως...

2ον) Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, όπως τον περασμένο Αύγουστο όταν ο Βίτσελ ήταν με το... ένα πόδι στην Γιουβέντους, έτσι και τώρα δεν θέλει τον Ανδρέα Σάμαρη στην Ζενίτ. Αν του τον "φορτώσει" η διοίκηση δεν το ξέρω αλλά ο βετεράνος Ρουμάνος κόουτς θεωρητικά έχει το εν λευκώ στα μεταγραφικά της Ζενίτ...

3ον) Με εισήγηση Λουτσέσκου αποκτήθηκε ήδη Βραζιλιάνος αμυντικός χάφ, όχι ιδιαίτερα γνωστός, από αυτούς που και στην Σαχτάρ...ανακάλυπτε το δίκτυο του Ρουμάνου και μετά τους μοσχοπουλούσε . Στην προκειμένη περίπτωση ο εκλεκτός του Λουτσέσκου ήταν ο Ερνάνι (καμία σχέση με τον πρώην του Ολυμπιακού), απο την Ατλέτικο Παραναένσε. Ένας 22χρονος, ύψους 1,88, που υπέγραψε ως τις 30/6/2021 και κόστισε στην Ζενίτ 8 εκατ. Ευρώ παρότι η χρηματιστηριακή του αξία δεν υπερβαίνει το 1,8 μύριο

4ον) Επειδή ο Ερνάνι Αζεβέδο, που αποκτήθηκε, είναι κλασικός κόφτης, ο Λουτσέσκου για "αντι - Βίτσελ" θέλει να πάει σε ένα πιο δημιουργικό κεντρικό μέσο από τον Μιλιβόγεβιτς. Σε αντίθεση με τον Σάμαρη, ο Λουτσέσκου για τον "Μίλι" δεν θα ήταν αρνητικός αλλά ψάχνει πλέον για μέσο με διαφορετικά χαρακτηριστικά από του διεθνή Σέρβου. Περισσότερο "8άρι" και λιγότερο"6αρι"

5ον) Στην εκπνοή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ο Λουτσέσκου είχε έτοιμο τον (πρώην του ΠΑΟΚ) Νομπόα για "αντι-Βιτσελ". Κι ας γράφανε πάλι τότε για Σάμαρη και Μιλιβόγεβιτς. Για τον Νομπόα (τα πήγε περίφημα με την Ροστόφ στο Τσάμπιονς Λιγκ) πάντως τώρα δεν έχει γίνει καμία κίνηση από πλευράς Ζενίτ. Τουλάχιστον ακόμη, γιατί είναι πολύ πιθανό όταν ολοκληρωθεί του Βιτσελ να γίνει κίνηση για Νομπόα. Άλλωστε το μανατζερικό... κανάλι είναι γνωστό κι ανοικτό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK