"Όχι" στην Καιζερσλάουτερν, υπογράφει στον Ατρόμητο ο Κάναντι

Ο Ντάμιρ Κάναντι αρνήθηκε τη γερμανική ομάδα όπως και την εθνική Αυστρίας, με τον μάνατζερ του να αναμένεται την Δευτέρα στην Αθήνα για να κλείσουν την ανανέωση του για ένα χρόνο. Το σκανάρισμα του Αυστριακού από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και γιατί δεν τρομάζει στο ενδεχόμενο ... μαζικής φυγής παικτών.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αν η Super League ήταν σαν την Premier League, τότε κάλλιστα ο Ατρόμητος θα μπορούσε να γίνει η... Λέστερ της Ελλάδας και ο Νταμίρ Κάναντι ο... Αυστριακός Ρανιέρι. Η ομάδα των Δυτικών προαστίων που για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της βρέθηκε στα 3/5 της φετινής σεζόν να είναι τόσο ανταγωνιστική κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού τελικά δεν άντεξε...

Κάτι το κοντό ρόστερ, κάτι οι δύο βαθμοί που στερήθηκε στη Λάρισα από το γκολ του Ρισβάνη που δεν είδαν οι διαιτητές, κάτι η... αδικία της Τούμπας όπου μάλιστα αναγκάστηκε να παίξει χωρίς τους δανεικούς από τον ΠΑΟΚ, έπαιξαν τον ρόλο τους (μικρό ή μεγάλο).

Με το πρωτάθλημα να έχει διακοπεί και πολλά να κρίνονται στη βαθμολογία από τις δικαστικές αποφάσεις, ο Ατρόμητος θεωρητικά μπορεί να βρεθεί ξανά, ως αουτσάιντερ, στο κυνήγι της δεύτερης θέσης με... θέα στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ανεξάρτητα πάντως από το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα, ο δημιουργός του φετινού σούπερ Ατρόμητου, δηλαδή ο Νταμίρ Κάναντι, σε οποιαδήποτε άλλη χώρα πιθανότατα θα ήταν ο MVP προπονητής του πρωταθλήματος. Στην Ελλάδα της Big 4 μάλλον αυτός ο τίτλος θα πάει στον συνάδελφό του που θα κατακτήσει τον τίτλο. Το γνωρίζει άλλωστε και ο ίδιος, με τον Αυστριακό αν... χρειαζόταν να ψηφίσει πιθανότατα θα έδινε την ψήφο στον... Μανόλο Χιμένεθ.

Από εκεί και πέρα ο Κάναντι γνωρίζει πολύ καλά πως η δουλειά του στον Ατρόμητο έχει ανεβάσει ήδη πολύ τις μετοχές του ως προπονητή, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και σε αυτή του εξωτερικού. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο άλλωστε πως στην πιάτσα agents ακούγεται το τελευταίο διάστημα πως τον κόουτς Κάναντι τον “σκανάρουν” τόσο στον Ολυμπιακό όσο και για τον Παναθηναϊκό. Έχει άλλωστε όλο το”πακέτο” για να αποτελέσει ...νέο Λουτσέσκου (που κι αυτός μέσω Ξάνθης έπαιξε για ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ πριν καταλήξει στον "Δικέφαλο του βορρά").

Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως ο Κάναντι θα... βιαστεί να αποχαιρετήσει το Περιστέρι. Ισα, ίσα που όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει το έργο του στον Ατρόμητο, παρότι γνωρίζει πως θα πρέπει να κτίσει το καλοκαίρι από την αρχή μια νέα ομάδα αφού λογικά θα αποχωρήσουν οι Ουάρντα, Χατζηισαίας, Γιαννούλης, Γιαννιώτης, Ρισβάνης ενώ πιθανότατα να πουληθούν και κάποιος ή κάποιοι από τους Βασιλακάκη, Μάντσον, Κιβρακίδη.

Το παραπάνω ενδεχόμενο μαζικό κύμα... φυγής δεν τρομάζει τον Κανάντι, αντιθέτως μάλιστα επειδή το περιμένει έχει φροντίσει για τα σχετικά ... αναχώματα από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Για αυτό έφερε απο την Αυστρία δύο παίκτες που γνώριζε πολύ καλά, τους Σάκιτς και Μπρούνο...

Οι... σειρήνες δεν πρόκειται να μαγέψουν τον Κάναντι, τουλάχιστον όσον αφορά για την ερχόμενη σεζόν. Ο Αυστριακός δεν ξεχνάει την ευκαιρία που του έδωσε ο Γιάννης Αγγελόπουλος για να δουλέψει στον Ατρόμητο αλλά και οτι η συνεργασία τους την τρέχουσα σεζόν ήταν άψογη. Όπως φυσικά και με τον Γιώργο Σπανό, δύο πρόσωπα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο για να συνεχίσει και του χρόνου ο Κάναντι στο Περιστέρι...

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, από την Αυστρία πριν από λίγες ημέρες ο Κάναντι είπε "όχι" στην πρόταση της γερμανικής Καιζερσλάουτερν. Είχε προηγηθεί η άρνησή του να αναλάβει την Εθνική Αυστρίας γιατί του αρέσει η καθημερινή δουλειά, θεωρώντας πως δεν είναι ακόμη για εκλέκτορας.

Αν πιστέψουμε τις ίδιες πηγές την Δευτέρα θα έρθει στην Αθήνα ο ατζέντης του Νταμίρ Κάναντι και πιθανότατα μέχρι την Τετάρτη να έχουν υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη ένα χρόνο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK