Ουζουνιδης stories

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης που είναι...περιζήτητος αλλά και...δύσκολος. Η επιλογή του που έχει να κάνει με...απόφαση καριέρας και το "παρασκήνιο" της μη συμφωνίας του με τον Ατρόμητο

Γιατί ο Ουζουνίδης δεν τα βρήκε με τον Ατρόμητο; Ποιο είναι το κασέ του, τι περιμένει και τι τρέχει με Αστέρα; Πού και πότε τον πρότεινε ο Γιώργος Δώνης ; Ο διαχρονικός ρόλος του πρεσβύτερου Σπανού στις επιλογές προπονητή στον Ατρόμητο και το...παιχνίδι που γίνεται με τον "αντι-Δέλλα".

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.