Πετάει απόψε για Κωνσταντινούπολη ο Λουτσέσκου

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έχει... ρεπορτάζ Ράζβαν: για τον ΟΣΦΠ που δεν έχει...εμφανιστεί ακόμη παρά τα γραφόμενα, για το προγραμματισμένο σημερινό ταξίδι του στην Τουρκία μαζί με τους μάνατζερ του και την επιμονή του να αποσυνδεθεί η ... υποψηφιότητά του από τον πατέρα του Μιρτσέα, αφού στη Γαλατά τους θέλουν "πακέτο".

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να παίζει πλέον  πολύ δυνατά στον Ολυμπιακό για...προπονητής αλλά στην Τουρκία γράφουν πως κατά 90% θα είναι ο νέος κόουτς της Γαλατά!

Το περιβάλλον του Ρουμάνου επιβεβαιώνει πως είναι σταντ μπάι για να ταξιδέψει μαζί με τους μάνατζερ του απόψε στην Κωνσταντινούπολη  αλλά και ότι δεν έχει ακόμη καμία ειδοποίηση από τους “ερυθρόλευκους”

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.