Πλήρης συμφωνία με Μακέντα, μένουν οι υπογραφές!

Η ενημέρωση που είχε πριν από λίγο το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ απευθείας από την ιταλική πιάτσα agent μιλάει για ολοκλήρωση του deal με τον πρώην επιθετικό της Man U, ο οποίος θα είναι ο "εκλεκτός" των Νταμπίζα – Δώνη για την θέση του ξένου φόρ. Τις επόμενες ώρες αναμένεται στην Αθήνα.

Στην Ελλάδα και όχι μόνο γράφουν για διάφορους φορ (από τον Κλάους μέχρι τον Σιγκθορσον), που αποτελούν στόχο των Νταμπιζα - Δώνη, στην Ιταλία όμως, πριν από λίγη ώρα... τελείωσαν την μεταγραφή του Φεντερίκο Μακέντα στον Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή από την ιταλική πιάτσα agent επήλθε πλήρη συμφωνία με την πλευρά του 27χρονου επιθετικού και το μόνο που απομένει είναι να έρθει στην Αθήνα, να περάσει από ιατρικά / εργομετρικά και μετά να υπογράψει .

Επαναλαμβάνουμε η ενημέρωση από Ιταλία κάνει λόγο πως αυτός θα είναι ο νέος φορ της ομάδας των Δώνη – Νταμπίζα. Δηλαδή για κλεισμένη μεταγραφή που θέλει πλέον μόνο... τζίφρες

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.