Ποιοι πήγαν να...αρπάξουν τον Ρέτσο!

Ο νεαρός στόπερ του Ολυμπιακού θεωρείται στο εξωτερικό το πιο “καυτό” νέο προϊόν του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκτός από “παρέλαση” σκάουτερς απο μια ντουζίνα ομάδες στήνεται και “μάχη” από μάνατζερς. Το Ευαγγέλιο έχει το ρεπορτάζ από την πιάτσα των agents.

Ποιοι πήγαν να...αρπάξουν τον Ρέτσο!

Μεγάλη...πέραση έχει από ότι φαίνεται ο Παναγιώτης Ρέτσος. Όχι μόνο σε επίπεδο ενδιαφέροντος από πλευράς ομάδων αλλά και...μάνατζερς! Πολύ μεγαλύτερη μάλιστα από ότι θα περίμενε κάποιος κρίνοντας από τις 3 συμμετοχές του (214΄) μέχρι τώρα στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Μόνο που στο ευρωπαϊκή πιάτσα των agents γνωρίζουν πως τα κριτήρια είναι διαφορετικά. Πόσο μάλλον για έναν 18χρονο αμυντικό που η φήμη για το ταλέντο και κυρίως την προοπτική που δίνει, έχουν προλάβει να γίνουν ήδη ...viral. Με την έννοια πως το όνομά του είναι σημειωμένο απο κόσμο (σκάουτερς)και κοσμάκη (μάνατζερς).

Το οτι μια ντουζίνα ευρωπαϊκές ομάδες παρακολουθούν ή έχουν στα υπ΄ όψιν τους τον Ρέτσο είναι λίγο, πολύ γνωστό. Το καινούργιο στοιχείο έχει να κάνει με το ασφυκτικό πρέσινγκ εσχάτως από δύο ελληνικά Γραφεία μάνατζερ προς τον Ρέτσο για να τον εντάξουν στο πελατολόγιο τους. Για την ακρίβεια να τον...αρπάξουν από το Γραφείο (του Αντώνη Αποστολόπουλου) που ανήκει τώρα.

Σύμφωνα με όσα συζητιούνται στην ελληνική πιάτσα των agents, η προσπάθειά τους έπεσε στο κενό αφού έφαγαν...πόρτα από τον νεαρό διεθνή αμυντικό, ο οποίος παραμένει πιστός στο μάνατζερ του. Δεν θα προκαλέσει εντύπωση πάντως αν στην συνέχεια ξεσπάσει ακόμη και ...πόλεμος μεταξύ των κορυφαίων Ελλήνων μάνατζερ για χάρη του Ρέτσου ( και όχι μόνο).

Ενδιαφέρον βέβαια θα έχει να δούμε και τη διαχείριση της υπόθεσης από πλευράς Ολυμπιακού...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι...νέοι Γιόχανσον της ΑΕΚ, τα 6.5 εκ. της Ρόμα στον Ολυμπιακό, η Γιουβέντους που...ερχεται για Ρέτσο
Αρνήθηκε Ολυμπιακό για το (ιταλικό) όνειρό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK