Ποιος γνώρισε μεγάλη... ήττα με Χούλτ

Το "ντιλάρισμα" που έκανε η ΑΕΚ με τον Σουηδό είναι ορισμός της μεταγραφής "value for money". Αποτελεί όμως και μια... διδακτική ιστορία για ατζέντηδες, κλαμπς, οπαδούς. Για την βουτιά plus 100% και για το οτι με άλλα λεφτά διαπραγματεύεσαι με Μαρινάκη, Σαββίδη και με άλλα με Μελισσανίδη.

Ποιος γνώρισε μεγάλη... ήττα με Χούλτ
savidis hult melissanidis

Η περίπτωση του Νίκλας Χούλτ, αν την προσεγγίσει κάποιος από... μανατζερική οπτική γωνία, τότε αναμφίβολα κι... αβίαστα θα καταλήξει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για ήττα του Μάρτιν Νταλίν. Κι αυτό - για να μην παρεξηγηθούμε - ασφαλώς και δεν έχει να κάνει με την επιλογή της ΑΕΚ, η οποία έκανε τέτοιο "ντιλάρισμα" στη μεταγραφή Χουλτ πουαποτελεί - κατά κάποιο τρόπο-ορισμό του "value for money"...

OΣουηδόςagentόμως, έκανε αγώνα από το φθινόπωρο κιόλας, είτε για να... απελευθερώσει τον πελάτη του από τον Παναθηναϊκό εκμεταλλευόμενος τις προβληματικές πληρωμές στο "τριφύλλι", είτε για να του βρει νέα ομάδα με υπερδιπλασιασμό των αποδοχών του. Τελικά δεν κατάφερε ούτε το ένα, ούτε το άλλο και μόλις την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου βρήκε λύση. Δεν την λες και πετυχημένη μανατζερική στρατηγική και διαχείριση.

Το πιοεντυπωσιακό βέβαια είναι πως μέσα σε 1,5 μήνα οι Νταλίν – Χούλτ έριξαν τις απαιτήσεις του κατά 50%. Για παράδειγμα: από τα 700 χιλιάρικα καθαρές ετήσιες αποδοχές που ζήτησε από τον Μίχελ για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, έπεσε κάτω κι από τα μισά για να τον κλείσει στην ΑΕΚ.

Στο δια ταύτα: άλλο Δεκέμβρης και άλλο τέλη Γενάρη. Επίσης με άλλα λεφτά διαπραγματεύεσαι με τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη ή με τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη και με άλλα με την ΑΕΚ του Μελισσανίδη...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από το μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK