Πού θα... πάει ο Βέλλιος των 450.000 ευρώ

Τα 4 (μικρά) ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ καταπιάνονται με την υπόθεση του 26χρονου διεθνή φορ, που ο νέος κόουτς της Φορεστ, Καράνκα τον έβγαλε...transfer list. Ο Λεμονής που τον ήθελε, η λύση του 6μηνου δανεισμού, το κασέ του και η καλοκαιρινή ... επαναδιαπραγμάτευση, ενδεχομένως πακέτο με τον “ομόσταβλο” του Γιαννιώτα.

Θα φύγει τελικά ο Απόστολος Βέλλιος από την Φόρεστ; Θα έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό; Ποια είναι η πιο πιθανή λύση;

Τα... 4 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ έχουν τις απαντήσεις:

*** Η άφιξη του κόουτς Καράνκα στην Φόρεστ δεν άλλαξε την τύχη του Βέλλιου, που μπήκε στη transfer list. Δεν υπάρχει και...Λεμονής στον Ολυμπιακό που τον ήθελε. Ο 26χρονος φορ βέβαια έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 στην Νότιγχαμ. Με καθαρές ετήσιες αποδοχές 450.000 ευρώ.

*** Ο Βέλλιος δείχνει να προτιμάει να συνεχίσει στην Αγγλία ενώ το μανατζερικό Γραφείο που ανήκει (Rogon του Πολ Κουτσολιάκου), αποδεδειγμένα έχει τις άκρες σε διάφορα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να του βρει τον νέο του σταθμό.

*** Στόχος του είναι να επιλέξει μια ομάδα που θα παίζει τους επόμενους μήνες έτσι ώστε το καλοκαίρι να καθίσουν στο τραπέζι με τους Μαρινάκη – Βρέντζο και και να επανεξετάσουν το μέλλον της συνεργασίας τους από άλλη βάση. Ενδεχομένως “πακέτο” με μια άλλη παρόμοια περίπτωση, αυτή του Γιάννη Γιαννιώτα.

*** Το μανατζερικό παρελθόν άλλωστε του Κουτσολιάκου δείχνει πως συνηθίζει να συνδέει υποθέσεις που αφορούν δυο πελάτες του στην ίδια ομάδα και είναι παρόμοιες. Το έκανε πριν από μερικούς μήνες με τις ανανεώσεις των Πέλκα – Κουλούρη στον ΠΑΟΚ, όταν τις διαπραγματεύτηκε ως... πακέτο.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.