Που πάει ο Σταφυλίδης, τι τρέχει με Κίνα για Σιμόες

Ο Σταφυλίδης δεν θα μείνει στην Αουγκσμπουργκ. Στον ΠΑΟΚ το ξέρουν όπως και ότι το...κανάλι του Κουτσολιάκου τον "δουλεύει" για Μπουντεσλίγκα, Τουρκία. Η ΑΕΚ δεν πουλάει Γενάρη τον Σιμόες αλλά "στήνεται" μεγάλη πρόταση αφού έχει... ενεργοποιηθεί το πορτογαλικό... κανάλι που πάει παίκτες και κόουτς στην Κίνα.

Που πάει ο Σταφυλίδης, τι τρέχει με Κίνα για Σιμόες
simoes stafilidis

Εδώ (Άουγκσμπουργκ) ο Σταφυλίδης, εκεί (Θεσσαλονίκη) ο Σταφυλίδης, που θα πάει ο Σταφυλίδης; Εδώ (ΑΕΚ) ο Σιμόες, εκεί (Βαλένθια) ο Σιμόες, που είναι ο Σιμόες;

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ σκέφθηκε σήμερα να παραφράσει το γνωστό παιχνίδι του παπά, με αφορμή τις εκκρεμείς υποθέσεις που έχουν πρωταγωνιστές τον διεθνή Έλληνα αριστερό μπακ και τον Πορτογάλο αμυντικό μέσο. Άσχετες βέβαια μεταξύ τους αλλά με κοινό στοιχείο τον... (διαφορετικό) τζόγο που γίνεται. Σας μεταφέρουμε, λοιπόν, τι λέει η πιάτσαagentsγια την κάθε μια (διαφορετική) περίπτωση:

Ο Αζεβέδο αναμένεται στον ΠΑΟΚ αλλά κάποιοι στη Θεσσαλονίκη δεν το... βάζουν κάτω συντηρώντας μεταγραφικό θέμα με τον "Στάφ".Hαλήθεια είναι πως δεν πρόκειται να μείνει και μετά τον Γενάρη στην Άουγκσμπουργκ. Ο Στέφαν Ρόιτερ, αθλητικός της διευθυντής, μπορεί το καλοκαίρι να είπε όχι σε προσφορές 10 και 12 (με μπόνους) εκ. ευρώ - η τελευταία από το Αμβούργο - αλλά δεν δείχνει διατεθειμένος να... βάλει πλάτη για να αγωνίζεται πιο συχνά ο Σταφυλίδης. Παρότι είναι από παλιά φίλος με τον Πολ Κουτσολιάκο.

Ο ομογενής ατζέντης με το παρατσούκλι "χρυσοδάκτυλος" τουλάχιστον έχει συμφωνήσει με τον Ρόιτερ να πάρει τον "Σταφ" από την Άουγκσμπουργκ μέσα στον Γενάρη, πηγαίνοντας τον σε άλλη ομάδα. Πιθανότατα της Μπουντεσλίγκα αφού τον "δουλεύει" σε δύο τρεις ομάδες. Με το κόλπο του δανεικού και υποχρεωτική οψιόν αγοράς (αλά Κυριάκος Παπαδόπουλος). Βέβαια τον Κουτσολιάκο για Σταφυλίδη έχει βολιδοσκοπήσει και τουρκική ομάδα. Για τον ΠΑΟΚ μην ασχολείστε...

Πάμε τώρα στην υπόθεση Σιμόες:οΠορτογάλος επισήμως δεν παραχωρείται σε αυτή την μεταγραφική περίοδο. Είναι η ενημέρωση που έχουν γενική στην μανατζερική πιάτσα από την ΑΕΚ. Η ομάδα θέλει το πρωτάθλημα, έχει χάσει Μάνταλο – Γιόχανσον και ο Σιμόες είναι αναντικατάστατος. Δίνοντας ουσιαστικά ραντεβού στους... ενδιαφερόμενους για το καλοκαίρι αφού τότε θα γίνει... άλλη κουβέντα.

Μέχρι τότε πιθανότατα οι "κιτρινόμαυροι" θα έχουν κάνει μια ακόμη χρονική επέκταση με αναπροσαρμογή αποδοχών στο συμβόλαιο του Σιμόες. Για να φύγει και το... άγχος από τον μάνατζερ του άσου που το "παλεύει" όσο μπορεί το τελευταίο δίμηνο. Έτσι βέβαια θα ισχυροποιηθεί και η διαπραγματευτική θέση της ΑΕΚ ενώ παράλληλα θα ανέβει και η χρηματιστηριακή αξία του Πορτογάλου.

Πως μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα; Μόνο αν κάποιος καταβάλει την ρήτρα. Ή αν έρθει πρόταση από την... Κίνα. Εκεί που το μεταγραφικό παράθυρο κλείνει τέλη Φεβρουαρίου και σε μια αγορά που οι Πορτογάλοι ατζέντηδες ... λύνουν και δένουν, περνώντας και τους δικούς τους προπονητές σε αρκετές ομάδες. Κατά συνέπεια στην ΑΕΚ πρέπει να είναι... υποψιασμένοι και προετοιμασμένοι, για το ενδεχόμενο να έρθει ... μεγάλη προσφορά από την Κίνα. Συγκεκριμένα μέσω... γαλλο – πορτογαλικού καναλιού. ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ τουλάχιστον γνωρίζει πως ο Σιμόες έχει τουλάχιστον "γυαλίσει" στους ... Κινέζους

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK