Πώς ο Ολυμπιακός μπορεί να χάσει τον Μαυροπάνο

Τα 4... ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ: Η αποκάλυψη Μαυροπάνου στο "Καραϊσκάκης" για την πρόταση που περιμένει ο ΠΑΣ από Ιταλία, ο ΠΑΟΚ που δίνει τα τριπλάσια από την ΑΕΚ για αρ. μπακ, ο Χίλιεμαρκ που έχει ενημερώσει πως ψάχνει ομάδα εδώ και 1 μήνα και ο ξένος σκάουτ που "σκαναρε" Αλμπάνη και Πασαλίδη.

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ευαγγέλιο Χ4 σήμερα, με 4 μικρές διαφορετικές μεταγραφικές ιστορίες που καλύπτουν όλη τη Big 4.

1. Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος έκανε προχθές εμφάνιση που άρεσε πολύ στους "ερυθρόλευκους". Και επειδή για την πλειοψηφία των ΜΜΕ θεωρείται ήδη "κλεισμένος" από τον Ολυμπιακό, η στήλη θα σας μεταφέρει τι γνωρίζει: ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με την πλευρά του 20χρονου στόπερ, αρκεί βέβαια να τα βρουν και με τον Χριστοβασίλη. Συμφωνία μεταξύ των δυο ΠΑΕ σε φιξ ποσό δεν υπάρχει ακόμη ή για την ακρίβεια είναι υπό την αίρεση να μην έρθει προσφορά από ξένη ομάδα αφού ο πρόεδρος του ΠΑΣ τον κοστολογεί πολύ ψηλότερα για την αγορά του εξωτερικού. Και όπως αποκάλυψε στο “Καραϊσκάκης” ο ίδιος ο Μαυροπάνος, σε συζήτηση με φίλο του, έχει ενημερωθεί να περιμένει μέσα στις γιορτές πρόταση από την Ιταλία!!

2. Αριστερό μπακ θέλει η ΑΕΚ, αριστερό μπακ ψάχνει και ο ΠΑΟΚ ενόψει Ιανουαρίου. Η πρώτη τον θέλει κυρίως για μπακ απ του Ελντερ Λοπες, ο δεύτερος για βασικό στην θέση του Λέοβατς. Προφανώς είναι κι αυτός σημαντικός λόγος για την μεγάλη απόκλιση που παρατηρείται στο... διαθέσιμο μπάτζετ των δυο "δικεφάλων" για μεταγραφή της ίδιας θέσης. Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν ταβάνι τις 250.000 € καθαρές ετήσιες αποδοχές ενώ οι "ασπρόμαυροι" εμφανίζονται διατεθειμένοι να πληρώσουν ακόμη μέχρι και τα τριπλάσια. Ειδικά από την στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει να τα σκάσει για να ικανοποιήσει την επιθυμία του Λουστέσκου και να αποκτηθεί... αριστερός Μάτος . Δηλαδή παίκτης που θα κάνει την διαφορά...

3. Θέλετε την... ιταλική εκδοχή για την υπόθεση Χίλιεμαρκ; Ο Όσκαρ εδώ και περίπου ένα μήνα είχε ενημερώσει την διοίκηση του Παναθηναϊκού αλλά και τον προπονητή του, πως επιθυμεί να διακόψουν τον δανεισμό του. Και ο λόγος δεν ήταν οικονομικός (παρότι χρήματα μέχρι τότε δεν είχε πάρει, του βάλανε όμως, μετά), όσο οτι είχε ξενερώσει με τις γενικότερες συνθήκες που επικρατούσαν στην ομάδα. Με τον μάνατζερ του Χίλιεμαρκ εδώ και ένα μήνα να ψάχνει για την επόμενη ομάδα του. Κι αυτό είναι κάτι που το γνώριζαν στον Παναθηναϊκό αφού η σουηδική πλευρά τους ξεκαθάρισε πως όπως ήρθε έτσι και θα φύγει σαν φίλος χωρίς να καταφύγει σε... προσφυγή. Από τις 600.000 ευρώ του ετήσιου συμβολαίου του Χίλιεμαρκ ο Παναθηναϊκός είχε αναλάβει τις 300.000 και τα υπόλοιπα η Τζένοα...

4. Σκάουτ ομάδας της Σεριε Α΄πέρασε το σαββατοκύριακο του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα... γήπεδα. Το Σάββατο πήγε στο ΟΑΚΑ και είδε το ΑΕΚ-Απόλλων "σκανάροντας" τον Χρήστο Αλμπάνη και την Κυριακή στην Τρίπολη για να παρακολουθήσει στο Αστέρας – Παναιτωλικός τον 21χρονο στόπερ Τριαντάφυλλο Πασαλίδη!

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK