"Μάγεψε" το ζευγαρι Τόνι και Κάρμεν στην Λιβαδειά

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ βρήκε την... ταυτότητα της μυστηριώδους πληθωρικής κυρίας που έκλεψε την παράσταση στο Λεβαδειακός-Κέρκυρα, έκανε ακόμη και τον γκολκίπερ Γκουτζαβασίλη να... αλληθωρίσει στο 1-0 και έχει τρελάνει το διαδίκτυο. Με ποιον παίκτη των γηπεδούχων είναι ζευγάρι.

"Μάγεψε" το ζευγαρι Τόνι και Κάρμεν στην Λιβαδειά

Η πρώτη νίκη του Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα είχε πρωταγωνιστή στον αγωνιστικό χώρο αλλά και...πρωταγωνίστρια εκτός αγωνιστικού χώρου. Τον Τόνι Σίλβα που άνοιξε το σκορ κι έβγαλε την... μισή ασίστ στο 2-0 αλλά και την Κάρμεν που δικαιωματικά πήρε τον τίτλο του "ντεκολτέ της χρονιάς", με την εμφάνισή της στις εξέδρες.

"Μάγεψε" το ζευγαρι Τόνι και Κάρμεν στην Λιβαδειά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εξωτική και γεμάτη καμπύλες Κάρμεν έκανε κόσμο και κοσμάκη (στο γήπεδο αλλά και στο διαδίκτυο) να...αλληθωρίσει με τα "πλούσια ελέη" της. Μάλιστα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν σε αυτήν οφείλεται και η...διάσπαση προσοχής που έπαθε ο γκολκίπερ της Κέρκυρας Γκουτζαβασίλης, με αποτέλεσμα το δώρο γκολ(1-0)στον σύντροφό της – επιθετικό του Λεβαδειακού!

Ναι, σωστά διαβάζετε,η Κάρμεν είναι ζευγάρι με τον Τόνι Σίλβα!! Όλη η Ελλάδα ψάχνει ποια ήταν η ...κολασμένηbrunetteπου έβαλε φωτιά στο γήπεδο της Λιβαδειάς το απόγευμα αλλά ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έχει την...ταυτότητά της...

"Μάγεψε" το ζευγαρι Τόνι και Κάρμεν στην Λιβαδειά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την λένε Κάρμεν, είναι η σύντροφος του Τόνι Σίλβα και οι δύο από την Γουινέα Μπισάου! Μιλάμε για τεράστια επιτυχία του Γιάννη Κομπότη, ακριβώς στην εκπνοή της περιόδου. Ο Σίλβα που θα παίξει στο Κόπα Αφρικα τον Γενάρη για πολλούς αποτελεί τον... νέο Μπουμάλ ενώ η σύντροφός του Κάρμεν θα είναι... viralκάθε αγωνιστική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK