Στο... και 5 ο Βέλλιος άνοιξε πόρτα στον Καρίμ

Εδώ και ημέρες προσπαθούσαν στην Φόρεστ να αδειάσουν θέση στην επίθεση με την παραχώρηση του Απόστολου Βέλλιου και κυριολεκτικά στο... κλείσιμο του "παζαριού" ο Κουτσολιάκος βρήκε την Βάασλαντ/Μπέβερεν. Γιατί ο 26χρονος φορ πείστηκε τελικά να πάει στο Βέλγιο κι ενώ προηγουμένως είχε απορρίψει καλή πρόταση από πολωνική ομάδα.

Greece's Apostolos Vellios reacts after missing a chance to score during the World Cup Group H qualifying soccer match between Gibraltar and Greece outside Faro, southern Portugal, Tuesday, Sept. 6, 2016. (AP Photo/Armando Franca)
Greece's Apostolos Vellios reacts after missing a chance to score during the World Cup Group H qualifying soccer match between Gibraltar and Greece outside Faro, southern Portugal, Tuesday, Sept. 6, 2016. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Στο μεταγραφικό... και πέντε, ο Απόστολος Βέλλιος έκλεισε στην Βάασλαντ Μπέβερεν! Ο διεθνής φορ που δεν υπολογιζόταν από τον Καράνκα στην Φόρεστ, πήγε σε ένα πρωτάθλημα που το ξέρει και του ταιριάζει αφού και στο παρελθόν αγωνίστηκε στο Βέλγιο (Λιρς).

Ο Βέλλιος πριν από λίγες ημέρες είχε απορρίψει μια πολύ καλή πρόταση που έγινε στην Νότιγχαμ από ομάδα της Πολωνίας αφού δεν ήθελε να παίξει εκεί. Στην Βάασλαντ αποτελεί επιλογή του κόουτς Γιανίκ Φερέρα, ο οποίος έχει ξανασυνεργαστεί με Έλληνα (τον Κολοβό στην Μαλίν).

Η Βάασλαντ/ΜΠέβερεν μετά από 5 αγωνιστικές στην Jupiler League βρίσκεται στην 14η θέση, με 3 βαθμούς και μόλις 7 γκολ. Κανένα όμως, από αυτά δεν σκόραρε ο σέντερ φορ της, αν κι αποκτήθηκαν τρεις αυτό το καλοκαίρι. Για αυτό άλλωστε κινήθηκαν για την απόκτηση του Βέλλιου, στο φινάλε του μεταγραφικού παζαριού.

Για την ιστορία στο Βέλγιο πριν από λίγες ημέρες ο agent Πολ Κουτσολιάκου “βόλεψε” έναν άλλο πελάτη του. Ο λόγος για τον Χαρίση, κι αυτός δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Κορτράϊκ, επίσης χωρίς οψιόν αγοράς. Ο Βέλλιος με την Νότιγχαμ έχει συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2020...

News 24/7

24MEDIA NETWORK