Θέλει να κάνει τον Κλάους συμπαίκτη του Τέρι!

Η... έρευνα του Στιβ Μπρούς για τους λόγους που ο Αθανασιάδης τελείωσε την σεζόν με... μηδέν γκολ, οδήγησε το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ σε μεταγραφική υπόθεση – λαβράκι. Η short list με τους 3 φoρ του προπονητή της 'Αστον Βίλα και το μπάτζετ που μπορεί να διαθέσει για την αγορά του.

Θέλει να κάνει τον Κλάους συμπαίκτη του Τέρι!

Ο Στέφανος "Κλάους" Αθανασιάδη είναι υποψήφιος για την Αστον Βίλα, την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του μετά την Τσέλσι - ως αρχηγός της μάλιστα - ο Τζον Τέρι! Και την ομάδα στην οποία γύρισε μετά τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό ο Αλι Σισοκό και από την οποία είχε έρθει το περασμένο καλοκαίρι στην ΑΕΚ ο Λέσκοτ.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής Έλληνας επιθετικός αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της, Στιβ Μπρούς καισυμπεριλαμβάνεται μαζί με άλλα 2 ονόματα σε μια μεταγραφικήshort listμε 3 στράικερ που έχει στα χέρια του!

Η πιάτσα τωνagent γνωρίζει πόσο... φιλέλληνας είναι ο Στιβ Μπρούς. Εκτός του οτι έχει πολλούς γνωστούς και φίλους στη χώρα μας - και μάνατζερ – τρέφει εκτίμηση και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αν αναλογιστεί κανείς πως διαχρονικά -στις διάφορες ομάδες του - προσπάθησε να πάρει Έλληνες και ξένους που αγωνίζονταν εδώ (από τον Ολισαντέμπε μέχρι τον Τζεμπούρ κι από τον Μπασινά μέχρι τον Μανωλά)!

Τώρα ενδιαφέρεται για την Αστον Βίλα, με την οποία έχει στόχο την άνοδο – επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ, τον Αθανασιάδη. Παίκτη που γνωρίζει από παλιά, για αυτό και ... μάζεψε πληροφορίες για την κατάστασή του την περασμένη σεζόν αφού δεν μπορούσε να πιστέψει πως ένας τέτοιος σκόρερ περιοχής δεν πέτυχε γκολ στο πρωτάθλημα!

Ο Κλάους έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, με τις αποδοχές του να πλησιάζουν το εκατομμύριο. Αν πιστέψουμε την μανατζερική πιάτσα οι “χωρίάτες” μπορούν να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ ένα ποσό της τάξης των 2 με 2,5 εκ. Ευρώ. Βέβαια το θέμα είναι και κατά πόσοι πρόθυμος δείχνει σε μια τέτοια μετακίνηση ο Αθανασιάδης...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK