Το απίθανο πριμ του Καρνέζη στη Γουότφορντ

Το Ευαγγέλιο έμαθε και μεταφέρει τι ισχύει με τον διεθνή γκολκίπερ. Πώς χάλασε η μεταγραφή στη Νάπολι, γιατί κατέληξε στην αγγλική ομάδα και πόσα χρήματα παίρνει ακόμη κι όταν... κάθεται!

Το απίθανο πριμ του Καρνέζη στη Γουότφορντ
EUROKINISSI

Ο Ορέστης Καρνέζης πρωταγωνίστησε το καλοκαίρι σε ένα ιταλικό μεταγραφικό σίριαλ, με την πώλησή του στη Νάπολι να χαλάει και να ξαναφτιάχνει σαν σύγχρονο...Γιοφύρι της Άρτας.

Τελικά η Ουντινέζε ουσιαστικά πλήρωσε τα... ακατέβατα 5 εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε μέχρι τις αρχές Αυγούστου, με αποτέλεσμα να της ξεμείνει ο διεθνής Έλληνας κίπερ...

Και μπορεί στις 31 Αυγούστου ο άσος να μην άλλαξε... αφεντικό (οικογένεια Πότσο), άλλαξε όμως πρωτάθλημα, ομάδα και... όρους στο συμβόλαιό του. Από την Serie A βρέθηκε με μονοετή δανεισμό στη Γουότφορντ της Premier League (το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι του 2019)

Στη Γουότφορντ ο Καρνέζης βρήκε τον Μάρκο Σίλβα, με τον Πορτογάλο κόουτς να τον ενημερώνει πως στα μάτια του ο Γκόμες έχει προβάδισμα, αλλά δεν θα είναι και ο... ορισμός αυτού που λέμε: "βασικός κι αναντικατάστατος".

Απόδειξη; Το απίθανο πριμ που μπήκε στη συμφωνία του με τις "σφήκες", ακριβώς για να κρατήσει... ζεστό τον Καρνέζη.

Συγκεκριμένα, είτε παίζει είτε κάθεται στον πάγκο, θα πληρώνεται 15.000 λίρες για κάθε νίκη της Γουότφορντ. Μιλάμε για ποσό καθαρό και... παντελονάτο για τον Καρνέζη. Οπότε οικονομικά δεν τον έχει χαλάσει καθόλου το γεγονός πως μέχρι την περασμένη Παρασκευή ο Μάρκο Σίλβα τον προόριζε για ντεμπούτο στο αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην... ρισκάρει κι έδωσε ξανά τα γάντια του βασικού στον Εουρέλιο Γκόμες.

Η Γουοτφορντ έκανε το διπλό, 2-1 την Σουόνσι στην Ουαλία και ο Καρνέζης εισέπραξε κανονικά το πριμ νίκης...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK