Το ραντεβού του Ταϊλανδού με... Τσίπρα

Τι σχέση μπορεί να έχει ένα κυβερνητικό στέλεχος και μάλιστα συγγενής του Πρωθυπουργού, με τον Πιεγκπονσάντ έτσι ώστε να υπάρχει προγραμματισμένη ανεπίσημη συνάντηση τους την Παρασκευή στην Αθήνα; Και τι εκτιμήσεις κάνουν κυβερνητικές πηγες για την κατάληξη του deal που θα σώσει τον Παναθηναϊκό; Όλα στο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.

Το ραντεβού του Ταϊλανδού με... Τσίπρα
EUROKINISSI

Στο ερώτημα πότε θα είναι στην Αθήνα ο Παϊρότζ Πιεγκπονσάντ, δεν θα ακούσεις την ίδια απάντηση. Ανάλογα βέβαια κι από την προέλευση της ...πηγής . Η... κυβερνητική πάντως είναι ενημερωμένη πως ο Ταϊλανδός μπρόκερ που τρέχει το deal της Pan Asia για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, αναμένεται αύριο (Πέμπτη 3/5) στη χώρα.

Και στο εύλογο ερώτημα πως είναι δυνατόν η... Κυβέρνηση να το γνωρίζει, η ... απάντηση που δόθηκε στο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ήταν πως υπάρχει προγραμματισμένη ανεπίσημη συνάντηση για την Παρασκευή του Παιρότζ Πιεγκπονσάντ με τον Γιώργο Τσίπρα!

Για όσους δεν τον γνωρίζουν πρόκειται για τον ξάδερφο του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ο Γιώργος που είναι προϊστάμενος του Οικονομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, φέρεται να πρόκειται για το πρόσωπο που έκανε το ... προξενιού με τον Ταϊλανδό προκειμένου να σωθεί ο Παναθηναϊκός.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα, από κυβερνητικά στελέχη εκφράζεται η σιγουριά πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το deal θα ολοκληρωθεί. Έτσι και ο Παναθηναϊκός δεν θα σκάσει στην εποχή του ΣΥΡΙΖΑ και θα απαλλαγούν από τον Γιάννη Αλαφούζο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK