Τον... γλωσσόφαγαν τον Μαζουακού!

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού από υποψήφιος για παίκτης του Αυγούστου στην Γουέστ Χαμ κινδυνεύει πλέον να μείνει εκτός δράσης απο έξι εβδομάδες ως και έξι μήνες,μετά το χθεσινό τραυματισμό του στο φινάλε του αγώνα με την Άκρινγκτον.

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 21:  Arthur Masuaku of West Ham United leaves the pitch following an injury during the  EFL Cup Third Round match between West Ham United and Accrington Stanley at the London Stadium on September 21, 2016 in London, England.  (Photo by Ian Walton/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 21: Arthur Masuaku of West Ham United leaves the pitch following an injury during the EFL Cup Third Round match between West Ham United and Accrington Stanley at the London Stadium on September 21, 2016 in London, England. (Photo by Ian Walton/Getty Images) GETTY IMAGES

Όλα άσχημα πηγαίνουν το τελευταίο διάστημα για τον Αρτούρ Μαζουακού. Με το που βγήκαν τα δημοσιεύματα, πρώτα στην Αγγλία και μετά στην Ελλάδα, για χρήματα που "ψάχνονται" από τη διοίκηση της Γουέστ Χαμ για τη μεταγραφή του, ακολούθησε το πρώτο του κακό παιχνίδι με τα "σφυριά" κόντρα στην Γουέστ Μπρομ, το οποίο έφερε υποτιμητικά σχόλια τόσο στα social media όσο και από τον Άλαν Σίρερ για να καταληξουν στον χθεσινό τραυματισμό του.

Διαβάστε τα τιτιβίσματα από "Το Ευαγγέλιο":

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τι συμβαίνει τελικά με τη μεταγραφή Μαζουακού;

News 24/7

24MEDIA NETWORK