Τον Καρνέζη τον φέρνει στον Πειραιά ο... Βούκοβιτς

Πώς μπορεί να συνδεθεί η οριστική πια αποχώρηση του Γιάγκος Βούκοβιτς από τον Ολυμπιακό με τον επαναπατρισμό του Ορέστη Καρνέζη. Το μεταγραφικό τετράγωνο που προκύπτει από ιταλικές πηγές και οι καλές σχέσεις Μαρινάκη - Πότσο που ενδεχομένως παίξουν το ρόλο τους.

Τον Καρνέζη τον φέρνει στον Πειραιά ο... Βούκοβιτς

Είναι ιταλικό σενάριο και εμπλέκει Ολυμπιακό - Ουντινέζε - Γουότφορντ και Βερόνα!

Σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν στη γειτονική χώρα, η Βερόνα (που υποβιβάστηκε) δεν ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς του Βούκοβιτς, για τον οποίο όμως ενδιαφέρεται σοβαρά πλέον η Ουντινέζε!

Οι "Φριουλάνι" ρώτησαν την τιμή του, αλλά τα 2,5 εκατ. που άκουσαν δεν... παίζουν. Τουλάχιστον στο δεδομένο timing, παρότι ο Βουκοβιτς συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εδώ, λοιπόν, έρχεται και "κολλάει" ο... Ορέστης Καρνέζης, που παίζει δανεικός στη Γουοτφορντ από την Ουντινέζε, αλλά ουσιαστικά αποτελεί ιδιοκτησία της οικογένειας Πότσο.

Ο Καρνέζης έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, οι Μαρινάκης - Βρέντζος με τους Πότσο καλή σχέση και συνεργασία τα τελευταία χρόνια, ενώ και οι εμπλεκόμενοι ατζέντηδες μπορουν να βοηθήσουν με τις άκρες τους στην πλατείας Αλεξάνδρας και στο Ούντινε.

Απομένει να δούμε αν μιλάμε για πραγματικό σενάριο, το οποίο θα μετακινήσει τον Καρνέζη στον Ολυμπιακό και τον Βούκοβιτς στην Ουντινέζε...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK