Βαλένθια: Ο Σιλβα και οι άλλοι

"Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ" μετά την απόλυση Αγεσταράν έκανε μια πρώτη έρευνα στην Ιβηρική πιάτσα των agents σχετικά με τις πιθανότητες που έχει η υποψηφιότητα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού για τον πάγκο της Βαλένθια και τους βασικούς ανταγωνιστές του στην κούρσα. Οι 5+1 της λίστας και η περίοπτη θέση του Σιλβα.

Βαλένθια: Ο Σιλβα και οι άλλοι

Τόσο το περασμένο καλοκαίρι, όσο και στις αρχές του φετινού καλοκαιριού, πριν καν ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού,ο Μαρκο Σίλβα ζητούσε επιτακτικά την απόκτηση του Αντερλάν Σάντος.Τελικά ο Μάρκο Σίλβα αποτέλεσε παρελθόν από τον "ερυθρόλευκο" πάγκο, ενώ ο Βραζιλιάνος στόπερ ξέμεινε στην Βαλένθια. Και όμως, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να συνεργαστούν στις "νυχτερίδες"!

Εδώ και λίγες ώρες, ο Πάκο Αγεσταράν αποτελεί παρελθόν από την ισπανική ομάδα, με τον Μάρκο Σίλβα να αποτελεί μία από τις βασικότερες υποψηφιότητες για να τον αντικαταστήσει. Το έχει αποκαλύψει από το πρωί η "Record" αλλά το όνομα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού δεν είναι... καινούργιο στους ανθρώπους της Βαλένθια. Κι αυτό αφού έπαιξε δυνατά πριν από δυο μήνες, όταν σκεφτόντουσαν να μην ξεκινήσουν την σεζόν με τον Αγεσταράν. Τότε ακούγονταν έντονα τρεις Πορτογάλοι, Μάρκο Σίλβα- Βιλας Μπόας και Ζαρντιμ (παρότι έχει συμβόλαιο στην Μονακό).

Σύμφωνα με την πιάτσα, οι διασυνδέσεις της Βαλένθια με μεγάλους Πορτογάλους agents και το συγκεκριμένο κανάλι που έχει ανοίξει εδώ και δύο χρόνια χρίζουν ως φαβορί στην κούρσα έναν εκ των Μάρκο Σίλβα - Βίλας Μπόας(του ίδιου ατζέντη, Κάρλος Γκονσάλβες, που έχει και τον Μπέντο).

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, πάντως, υπάρχει μια λίστα 5+1 προπονητών απο την οποία θα επιλέξουν οι "νυχτερίδες". Πρόκειται για τους Βιλας Μπόας-Μάρκο Σίλβα-Ρούντι Γκαρσια-Μαρθελίνο-Μαντσίνι και ο Ρούμπεν Μπαράχα που έχει ξεκινήσει καριέρα προπονητή και αποτελεί σύμβολο για την ομάδα.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ουζουνιδης stories

News 24/7

24MEDIA NETWORK