Ζήτησε 10 εκ. ευρώ από Ίντερ για Σταφυλίδη!

Το "Kicker" αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Ιντερ για τον Κώστα Σταφυλίδη και το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έψαξε πιο... βαθιά την υπόθεση. Πότε ρώτησαν οι "νερατζούρι" για τον διεθνή Έλληνα αμυντικό, το... σημαντικό "ίσως" που κρατάει ακόμη ανοικτή την υπόθεση και το... κοστολόγιο της Άουγκσμπουργκ.

Ζήτησε 10 εκ. ευρώ από Ίντερ για Σταφυλίδη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού “Kicker”, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του οποίου ο Κώστας Σταφυλίδης βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ιντερ ασφαλώς και δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

Το “ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ” ψάχτηκε στην μανατζερική πιάτσα, γερμανική και ιταλική , για το κατά πόσο έχει δόση αλήθειας, με δεδομένο πως ο γενικός διευθυντής της Άουγκσμπουργκ, Στέφαν Ρόιτερ, αρνήθηκε να σχολιάσει το ενδιαφέρον των “νερατζούρι” για τον διεθνή Έλληνα αμυντικό, επισημαίνοντας απλώς πως δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση.

Η δική μας, απόλυτα αξιόπιστη ενημέρωση κι από την πλευρά του άσου, θέλει όντως το όνομα του Σταφυλίδη να έχει παίξει στα μεταγραφικά θέλω της Ίντερ. Για την ακρίβεια είναι μια υπόθεση που απασχόλησε το προηγούμενο μήνα την ιταλική ομάδα – δεν είναι δηλαδή “φρέσκια” - χωρίς να έχει καεί κιόλας. Το “ίσως”, με το οποίο απάντησαν στην στήλη χθες βράδυ( Παρασκευή 7/7), στην σχετική ερώτηση αν η Ιντερ...επιστρέψει με κατάθεση πρότασης, τα λέει όλα κι αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Σε αντίθεση όμως, με τα ποσά που αναφέρει το “Kicker”, η ενημέρωση του EΥΑΓΓΕΛΙΟΥ είναι πως η Άουγκσμπουργκ, στην βολιδοσκόπηση που της έγινε για λογαριασμό της Ιντερ, ενημέρωσε πως τον πουλάει τουλάχιστον με 10 εκ. Ευρώ!!

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK