Άνταμ Τζανετόπουλος: Το Next Big Thing της ΑΕΚ

Το Contra.gr ακτινογραφεί τον άνθρωπο και τον ποδοσφαιριστή Άνταμ Τζανετόπουλο. Από τα πρώτα βήματα της καριέρας του στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, μέχρι την εδραίωσή του στη βασική 11άδα της ΑΕΚ και την πρόταση για την απόκτησή του από τη Σεβίλλη. Ο ρόλος του Βασίλη Τσιάρτα και τα χαρακτηριστικά που μπορούν να τον καταστήσουν το Next Big Thing του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Άνταμ Τζανετόπουλος: Το Next Big Thing της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Το χρονόμετρο του ηλεκτρονικού πίνακα στο ΟΑΚΑ δείχνει 57'46", ο Άνταμ Τζανετόπουλος παίρνει την μπάλα λίγο μπροστά από τη γραμμή του κέντρου και με γρήγορο διασκελισμό φτάνει έξω από την αντίπαλη περιοχή. Σηκώνει το κεφάλι και βλέπει στα δεξιά του αμαρκάριστο τον Πέτρο Μάνταλο, με τον οποίο παίζει το «1-2», και από το σημείο του πέναλτι πλέον, πλασάρει στην κίνηση τον Γκορμπούνοφ... Ο Δέλλας σφίγγει τις γροθιές και πανηγυρίζει. Βλέπετε, νιώθει απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή του.

Είναι το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου 2015, πριν από 9 μήνες περίπου και το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο για το κύπελλο, που έμελλε να είναι κομβικής σημασίας για την μετέπειτα πορεία του Τζανετόπουλου. Ο Τραϊανός Δέλλας τον εμπιστεύτηκε για πρώτη φορά σε έναν τόσο απαιτητικό αγώνα, βάζοντας τον στα χαφ (και όχι ως συνήθως στην άμυνα). Ο Άνταμ άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση που συνοδεύτηκε από ένα πανέμορφο γκολ. Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τον κόσμο της ΑΕΚ να πανηγυρίζει για τη νίκη με 3-0 και την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, αναζητώντας παράλληλα περισσότερες πληροφορίες για τον νεαρό άσο που έβγαλε... μάτια.

Εκείνη την ημέρα, λίγο πριν από τον αγώνα, αν ρωτούσες ρεπόρτερ των κιτρινόμαυρων να σου πει "τι εστί Άνταμ Τζανετόπουλος", η απάντηση θα περιορίζονταν στο ότι ανήκει στο ρόστερ της ομάδας και ότι αγωνίζεται στην άμυνα. Και η αλήθεια είναι ότι ο 20χρονος αμυντικός λίγο είχε απασχολήσει ακόμη και τους πλέον μυημένους στα της Ένωσης.

Πέντε χρόνια πριν... Τα πρώτα βήματα στον Βόλο και ο Ολυμπιακός

Η ποδοσφαιρική ιστορία του Άνταμ Τζανετόπουλου αρχίζει να γράφεται δειλά-δειλά το καλοκαίρι του 2010. Άνθρωποι του Ολυμπιακού τον εντοπίζουν στη μεικτή Μαγνησίας και τον εντάσσουν με συνοπτικές διαδικασίες στην Κ17 των ερυθρόλευκων. Εκεί θα βρει προπονητή τον Δημήτρη Τερεζόπουλο, ο οποίος διακρίνει με το «καλημέρα» τις δυνατότητες υψηλόσωμου αμυντικού και τον αξιοποιεί καταλλήλως.

Ο Άνταμ ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του. Όχι μόνο λόγω ύψους, αλλά και λόγω της τεχνικής κατάρτισης του και της ποδοσφαιρικής ευφυΐας του. Με τον Τερεζόπουλο θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει το ταλέντο του και να κατακτήσει στο τέλος της χρονιάς το πρωτάθλημα υποδομών. Ο Έλληνας τεχνικός μάλιστα, αντιλαμβανόμενος ότι πρόκειται για ένα παιδί με προοπτική και εξαιρετικό χαρακτήρα, δουλεύει μαζί του εντατικά και τον βοηθά να εξελιχθεί.

Άνταμ Τζανετόπουλος: Το Next Big Thing της ΑΕΚ

Όλα αυτά αλλάζουν όμως με την έλευση του Μπερντ Στορκ. Ο Γερμανός προπονητής με το που ανέλαβε καθήκοντα στα τμήματα υποδομής των ερυθρόλευκων το 2012, δεν βλέπει με καλό μάτι τον νεαρό αμυντικό και τον αποκλείει από τα πλάνα του. Ο Τζανετόπουλος θα μαζέψει τότε τα πράγματά του και θα επιστρέψει στον Βόλο. Ενσωματώνεται και πάλι στη Νίκη και πατάει το «restart».

Παράλληλα διαβάζει και δίνει πανελλήνιες, καταφέρνοντας μάλιστα να περάσει στο ΤΕΙ Διατροφής και Διαιτολογίας της Αθήνας.

Τη σεζόν που θα ακολουθήσει ο Τζανετόπουλος δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής από τους πέντε προπονητές που θα περάσουν από την τεχνική ηγεσία της βολιώτικης ομάδας εκείνη την χρονιά, μεταξύ των οποίων και ο Στέλιος Μανωλάς. Παρ' όλα αυτά, όσοι ζουν την καθημερινότητα στις τάξεις της Νίκης, γνωρίζουν για την αξία του μικρού.

Η «πόρτα» που άνοιξε από τον Βούρα

Το καλοκαίρι του 2013 η ΑΕΚ κάνει τη δική της επανεκκίνηση από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και η μεταγραφική λογική της ομάδας σε αυτή τη νέα αρχή, ευνοεί νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές να δοκιμάσουν την τύχη τους σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της χώρας. Πολλά παιδιά θα «υποβληθούν» σε εξωνυχιστικό έλεγχο από τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ενώ τα «ραντάρ» των ανθρώπων της Ένωσης είναι «ανοιχτά» και στραμμένα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στο μεταξύ η ΑΕΚ αποκτά εκείνο το καλοκαίρι από τη Νίκη Βόλου τον Ηλία Βούρα. Ο 25χρονος τότε τερματοφύλακας ερωτάται από τους ανθρώπους της Ένωσης και μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Τζανετόπουλο. Η αλήθεια είναι ότι ο Βούρας τρέφει πολύ μεγάλη συμπάθεια για τον Άνταμ και γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι πρόκειται για ένα σοβαρό και μετρημένο παιδί, με ήθος και πολύ μεγάλο ταλέντο. Λίγες μέρες αργότερα η ΑΕΚ θα αποκτήσει και τον Τζανετόπουλο, προσθέτοντας έτσι στη «φαρέτρα» της έναν ακόμη νεαρό αμυντικό, τον οποίο ο Τραϊανός Δέλλας θα κληθεί στη συνέχεια να «καλλιεργήσει».

Ντεμπούτο στην πρεμιέρα

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2013 η ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα στη Γ' Εθνική κόντρα στον Μανδραϊκό στη Φυλή, με τον Τζανετόπουλο να παίρνει φανέλα βασικού. Η Ένωση ξεπερνώντας το σοκ της νέας πραγματικότητας θα επικρατήσει 2-0, με τον 18χρονο Άνταμ να αγωνίζεται και στα 90 λεπτά κερδίζοντας μάλιστα πέναλτι το οποίο εκτέλεσε και έχασε ο Ντακόλ.

Η συνέχεια βέβαια δεν είναι ανάλογη. Ο νεαρός αμυντικός έχει ένα προσωπικό πρόβλημα που τον καταβάλλει ψυχολογικά και αυτό είναι κάτι που αντιλαμβάνονται και οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Πρόκειται για τον πατέρα του, ο οποίος είναι άρρωστος και λίγους μήνες αργότερα θα φύγει από τη ζωή.

Άνταμ Τζανετόπουλος: Το Next Big Thing της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο Τζανετόπουλος και λόγω του προσωπικού του προβλήματος δεν θα έχει τελικά μεγάλη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Συγκεκριμένα έπαιξε συνολικά σε 7 αγώνες, βρίσκοντας μια φορά δίχτυα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά στη Ριζούπολη, στην οποία η ΑΕΚ νίκησε (2-0) και εξασφάλισε την άνοδο.

Η παραμονή, η υπομονή και η ευκαιρία

Η επόμενη σεζόν βρίσκει την Ένωση στη Football League με τον Τζανετόπουλο να παραμένει στο ρόστερ και να αποφεύγει τη μακρά «μαύρη» λίστα του Δέλλα. Ακολουθεί μάλιστα την προετοιμασία χωρίς να έχει ακόμη επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα. Στην αρχή δεν βρίσκεται μέσα στα πρώτα πλάνα του «Κολοσσού», αποτελώντας μία από τις τελευταίες επιλογές του, μετά τους Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο και Σαρρή. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι ο παίκτης παροπλίζεται. Αντιθέτως, συνεχίζει τη σκληρή δουλειά και περιμένει την ευκαιρία του.

Αυτή θα έρθει τελικά τον Δεκέμβριο του 2014. Στις 17 του μήνα ο Δέλλας θα τον ρίξει στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Φωστήρα στο ΟΑΚΑ. Θα κληθεί να παίξει στη θέση του Φαγέ ως αμυντικός χαφ. Η ΑΕΚ προηγείται στο σημείο εκείνο με 1-0 και το τέλος του αγώνα τη βρίσκει νικήτρια με 4-0!

Ο Τζανετόπουλος αφήνει καλές εντυπώσεις και τέσσερις μέρες αργότερα θα πάρει φανέλα βασικού στον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών, αγωνιζόμενος και πάλι ως αμυντικός χαφ. Η ΑΕΚ θα έχει πολύ εύκολο έργο επικρατώντας με το ευρύ 5-1, με τον νεαρό άσο να έχει θετικότατη παρουσία. Το 2014 «κλείνει» έτσι με τον καλύτερο τρόπο για τον Άνταμ, ωστόσο το 2015 που θα έρθει, του επιφυλάσσει πολύ πιο ευχάριστες εξελίξεις.

Άνταμ Τζανετόπουλος: Το Next Big Thing της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ακολουθεί βλέπετε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το κύπελλο στις 8 Ιανουαρίου 2015. Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο τεστ της ΑΕΚ ενόψει της επικείμενης επιστροφής της στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο Τζανετόπουλος θα αποτελέσει το πρόσωπο του αγώνα, στρέφοντας τα «φώτα» της δημοσιότητας προς το μέρος του. Το γκολ που θα πετύχει δε, θα τρέξει προς τον πάγκο για να το πανηγυρίσει με τον Βούρα, τον άνθρωπο που συνέβαλε ώστε ο Τζανετόπουλος να πάρει την ευκαιρία στην Ένωση.

Στη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Άνταμ θα αποτελέσει βασική επιλογή του Δέλλα, στον οποίο θα χρησιμεύσει τόσο ως αμυντικός χαφ, όσο και ως στόπερ. Η ΑΕΚ εκείνο το διάστημα αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και φτάνει να αμφισβητήσει μέχρι και τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στα προημιτελικά του κυπέλλου, με τον Τζανετόπουλο να αγωνίζεται βασικός και αναντικατάστατος και στις δύο αναμετρήσεις με τους ερυθρόλευκους.

Στον Έλληνα κόουτς αρέσει να δοκιμάζει συχνά τους ποδοσφαιριστές του σε διαφορετικές θέσεις και εκτιμά πολύ το γεγονός ότι ο 20χρονος παίκτης μπορεί να αντεπεξέλθει και ως αμυντικός χαφ

Μετά τον αποκλεισμό της από το κύπελλο η Ένωση στρέφει αποκλειστικά και μόνο το ενδιαφέρον της στον πρωταρχικό στόχο της που δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της ανόδου στη Super League και ο Άνταμ έχει σημαίνοντα ρόλο στην προσπάθεια αυτή.

Στο διάστημα αυτό γίνεται, κάθε μέρα που περνάει, όλο και περισσότερο αντιληπτό, ότι η ομάδα έχει στο ρόστερ της ένα πολύτιμο περουσιακό στοιχείο. Ο Άνταμ αμείβεται με κάτι περισσότερο από 1.000 ευρώ μηνιαίως, με τη ρήτρα στο συμβόλαιό του να έχει οριστεί στο 1,5 εκ. ευρώ.

Το τέλος της σεζόν θα βρει την ΑΕΚ να έχει επιτύχει τον σκοπό της. Βρίσκεται και πάλι εκεί που ανήκει και ο Τζανετόπουλος είναι διπλά ευτυχής, καθώς έχει καταφέρει και ο ίδιος να αναδειχτεί μέσα από αυτή την πορεία αναγέννησης των κιτρινόμαυρων.

Το καλοκαίρι του 2015 ο Άνταμ είναι πλέον απαραίτητο κομμάτι του κιτρινόμαυρου ρόστερ και συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Δέλλα για την ομάδα που σχεδιάζει ενόψει της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία. Στον Έλληνα κόουτς αρέσει να δοκιμάζει συχνά τους ποδοσφαιριστές του σε διαφορετικές θέσεις και εκτιμά πολύ το γεγονός ότι ο 20χρονος αμυντικός μπορεί να αντεπεξέλθει και ως αμυντικός χαφ και ως στόπερ, εξίσου καλά.

Ο ρόλος του Βασίλη Τσιάρτα και η πρόταση από τη Σεβίλλη

Από το πρώτο διάστημα που βρέθηκε στην ΑΕΚ ο Άνταμ, ο Βασίλης Τσιάρτας έχει αναλάβει την εκπροσώπηση του, βοηθώντας τον και καθοδηγώντας τον σε αυτά τα πρώτα βήματα του. Το γεγονός ότι ο «El Mago» έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του νεαρού (και πολύ ζεστά μάλιστα) καταδεικνύει ότι προφανώς πρόκειται για μεγάλο ταλέντο με προοπτική. Ο Τσιάρτας έχει παραδεχτεί πολλάκις στον κύκλο του (πολύ πριν ακόμη ο παίκτης απασχολήσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο) την απεριόριστη εκτίμησή του για το ποδοσφαιριστή και τον άνθρωπο Τζανετόπουλο. «Από τους παίκτες που εκπροσωπώ, ο Τζανετόπουλος είναι η καλύτερη περίπτωση», λέει χαρακτηριστικά, ο άνθρωπος που αποτέλεσε το κορυφαίο κλασικό «10άρι» στην ιστορία της ΑΕΚ.

Από τις αρχές του καλοκαιριού αρχίζει να απασχολεί ευρωπαϊκά κλαμπ. Η Μπολόνια εκφράζει -σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα- ενδιαφέρον για την απόκτησή του, χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη επαφή με την ΑΕΚ. Μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Πολωνία, οι κιτρινόμαυροι επιστρέφουν στην Αθήνα και στις 8 Αυγούστου αντιμετωπίζουν σε φιλικό αγώνα στο ΟΑΚΑ την κάτοχο του Europa League, Σεβίλλη, λίγα 24ωρα πριν η ισπανική ομάδα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup. Ο Τζανετόπουλος παίρνει θέση στην αρχική 11άδα και πραγματοποιεί ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση, με τον «δικέφαλο» να αποσπά ισοπαλία με σκορ 1-1.

Άνταμ Τζανετόπουλος: Το Next Big Thing της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Λίγες μέρες αργότερα η Σεβίλλη κάνει γνωστό στον εκπρόσωπο του παίκτη ότι ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, καταθέτοντας επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς. Η διοίκηση των κιτρινόμαυρων απορρίπτει δίχως δεύτερη σκέψη την πρόταση, ωστόσο γίνεται, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αντιληπτό ότι οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή, καταβάλλοντας το ποσό της ρήτρας του, ήτοι 1,5 εκ. ευρώ.

Το γεγονός αυτό αφυπνίζει την ΑΕΚ η οποία προτίθεται -βάσει- ρεπορτάζ να καλέσει τον 20χρονο για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του. Στο μεταξύ, μια εβδομάδα αργότερα, η Ένωση ταξιδεύει στην Ανκόνα και αντιμετωπίζει την Ίντερ στην πρόβα τζενεράλε και των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης του πρωταθλημάτων τους. Ο Τζανετόπουλος περνά στο παιχνίδι ως αλλαγή, όμως στο διάστημα που αγωνίζεται καταφέρνει να κεντρίσει και το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Ίντερ αλλά και σκάουτς που βρέθηκαν στο γήπεδο αποκλειστικά για χάρη του. Λίγες ώρες μετά, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της μιλανέζικης ομάδας για τον Έλληνα αμυντικό, το οποίο όμως δεν συνοδεύεται από επίσημη πρόταση.

Ο Τζανετόπουλος εντός γηπέδου

Άνθρωποι που έχουν ζήσει και ζουν τον Τζανετόπουλο μέσα από την καθημερινότητα των προπονήσεων, παραδέχονται πως πρόκειται για έναν παίκτη με σπάνια ποδοσφαιρική ευφυΐα. Είναι συνεσταλμένος και προσηλωμένος στη δουλειά του. Είναι το αγαπημένο παιδί του προπονητή, αυτός δηλαδή που θα ακολουθήσει πιστά το πλάνο και θα υπακούσει στις εντολές. Ειδικά δε όσον αφορά στη σχέση του με το Δέλλα, υπάρχει πολύ καλό δέσιμο. Ο Έλληνας κόουτς μάλιστα μιλάει πολύ στον ποδοσφαιριστή του και αυτός ανταποκρίνεται στα «θέλω» της τεχνικής ηγεσίας.

Άνταμ Τζανετόπουλος: Το Next Big Thing της ΑΕΚ

Μέχρι σήμερα ο Τζανετόπολος έχει αξιοποιηθεί και έχει ανταποκριθεί σε δύο θέσεις. Ο 20χρονος αμυντικός καταφέρνει να ανταπεξέρχεται με την ίδια ευκολία τόσο στα καθήκοντα του στόπερ, όσο και του αμυντικού μέσου. Έχει πολύ καλή μεταβίβαση της μπάλας και πολλές φορές το παιχνίδι αρχίζει από τα δικά του πόδια. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που εκτιμά πολύ ο Δέλλας, ενώ είναι ζητούμενο και από μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ και δη του ισπανικού πρωταθλήματος, όπως η Σεβίλλη που έχει ενδιαφερθεί να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Με ύψος 1.93 είναι δεδομένο πως δεν είναι ο στόπερ που βασίζεται στη μεγάλη ταχύτητά του, οπότε προσπαθεί να είναι εξαιρετικά προνοητικός και διαβάζει πολύ καλά τις φάσεις. Λόγω του ύψους του πάντως είναι αυτός που κάνει κουμάντο στον "αέρα" στα αμυντικά στημένα, ενώ πολλές φορές προωθείται στις στημένες φάσεις υπέρ της ομάδας του.

Ως αμυντικός χαφ δεν περιορίζεται να κινείται στον χώρο του. Αν του δοθεί η ευκαιρία δεν θα διστάσει να πάρει και να κουβαλήσει την μπάλα διανύοντας αρκετά μέτρα, με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ατρόμητο να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Στην ΑΕΚ των Γιόχανσον, Σιμόες και Κορδέρο, πολύ δύσκολα θα υπάρξει παιχνίδι που ο 20χρονος θα κληθεί από τον προπονητή του να αγωνιστεί στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ανεξάρτητα από το αν έχει τις δυνατότητες να αντεπεξέλθει. Εκτός βέβαια, αν ο Δέλλας σε κάποια ματς αφήσει το "αγαπημένο" 4-2-3-1 και πάει σε 4-3-3, οπότε εκεί θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν προορίζει τον Τζανετόπουλο για τη θέση μπροστά απ'την άμυνα.

Ο Άνταμ έξω από τις τέσσερις γραμμές

Ο Άνταμ είναι παιδί ήπιων τόνων. Κάνει χαλαρή ζωή, περνάει πολύ χρόνο με την κοπέλα του και βγαίνει πολύ συχνά από το σπίτι. Εν ολίγοις αποφεύγει τις ακρότητες που είθισται να κάνουν συνομήλικοί του. Βλέπει φανατικά ξένο ποδόσφαιρο, σε κάθε ευκαιρία και παρακολουθεί με «θρησκευτική ευλάβεια» μεγάλους ποδοσφαιριστές κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, ξεπατικώνοντας κάθε τι κάλο που θα δει, προκειμένου να το προσαρμόσει στα δικά του δεδομένα.

Με όλους τους συμπαίκτες του έχει άριστες σχέσεις (βοηθά πολύ και ο χαρακτήρας του σε αυτό), χωρίς να ξεχωρίζει κάποιον περισσότερο, ενώ και αυτοί τον συμπαθούν πολύ και το δείχνουν.

Στα πρώτα βήματά του στην ΑΕΚ έκανε τα πάντα παρέα με τον Ηλία Βούρα, τον οποίο άκουγε και συμβουλευόταν συχνά, λόγω και της διαφοράς ηλικίας που έχουν οι δυο τους. Με τον Βούρα πήγαινε μαζί και στις προπονήσεις για ένα διάστημα, καθώς δεν είχε δικό του όχημα για να μπορεί να μεταβαίνει στα Σπάτα.

Στην καλοκαιρινή προετοιμασία των κιτρινόμαυρων στην Πολωνία, ο Τζανετόπουλος έμενε στο ίδιο δωμάτιο με τον Γιόχανσον, με τον οποίο έχουν «χτίσει» πολύ καλή σχέση και εντός του αγωνιστικού χώρου, καθώς καλούνται να συνεργάζονται πολλές φορές στη διάρκεια του αγώνα.

Το μέλλον δικό του

Αν κατάφερε ο Τζανετόπουλος να απασχολήσει ένα από μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως η Σεβίλλη, χωρίς να έχει κάνει ούτε μισή συμμετοχή στη Super League, εύκολα συμπεραίνει κανείς ότι αν συνεχίσει να προοδεύει, πολύ σύντομα τα ελληνικά σύνορα θα είναι πολύ μικρά για να τον συγκρατήσουν. Επόμενος στόχος πάντως φαίνεται πως είναι ακόμη και για τον ίδιο η καταξίωση με τη φανέλα της ΑΕΚ μέσα από πολλές συμμετοχές και καλές παρουσίες, με τη μεταγραφή στο εξωτερικό για έναν σύλλογο με μεγαλύτερες βλέψεις ακολουθεί. Όλα αυτά με μια προϋπόθεση όμως... Να συνεχίσει να προοδεύει...

Διαβάστε ακόμη:

Ντέμης Νικολαΐδης: Ο απόλυτος

ΑΕΚ: Καταδικασμένη να πρωταγωνιστήσει

News 24/7

24MEDIA NETWORK