Ο Rosberg ανακοίνωσε το τέλος!

Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αλήθεια. Ο Nico Rosberg ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από τη Formula 1, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος!

  • Φόρμουλα 1

    Ο Rosberg ανακοίνωσε το τέλος!

Φόρμουλα 1

Στη 79 χιλιοστά η διαφορά!

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ: Ο Lewis Hamilton παρέμεινε στην κορυφή, αλλά ο Nico Rosberg έχει φτάσει σε απόσταση αναπνοής. Διαβάστε για όλα όσα έγιναν στο δεύτερο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών πριν από το grand prix του Άμπου Ντάμπι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O Lewis Hamilton σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Βραζιλίας, που αποτελεί τον εικοστό και προτελευταίο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

"Σταμάτα τη γκρίνια Seb"

Τελ. ανανέωση : 11/11/16 12:44

Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν ανάμεσα στα Grand Prix Μεξικού και Βραζιλίας για την "έκρηξη" του Sebastian Vettel μέσω team radio.

Μετά τη νίκη του στο GP του Όστιν ο Lewis Hamilton είδε την καρό σημαία και στο Μεξικό και μείωσε ακόμη περισσότερο τη διαφορά του από τον Nico Rosberg στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεύτερος τερμάτισε ο Γερμανός και στην τρίτη θέση ο Sebastian Vettel.

Ενδιαφέρουσα τελική κατάταξη προέκυψε στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix που διεξάγεται στο Μεξικό και αποτελεί τον δέκατο-ένατο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.

< > 4 5 6 7 8 9 10

Πάνος Σεϊτανίδης

VIDEO

F1 AGENDA