Ακόμη αναρωτιέται για την εκκίνηση ο Hamilton: "Δεν ξέρω τι συνέβη"

Μυστήριο αποτελεί για τον Βρετανό η κακή του εκκίνηση στη Μόντσα.

Ακόμη αναρωτιέται για την εκκίνηση ο Hamilton: "Δεν ξέρω τι συνέβη"

Για τον Lewis Hamilton όλα χάθηκαν στα πρώτα μέτρα του Grand Prix Ιταλίας, ενδέκατου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο Βρετανός που 24 ώρες νωρίτερα είχε πάρει μία επιβλητική pole position, είχε πολύ άσχημη εκκίνηση με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην έκτη θέση. Κατάφερε να ανακάμψει ανεβαίνοντας δεύτερος, είδε όμως τη διαφορά του από τον νικητή Nico Rosberg, να ψαλιδίζεται στους μόλις δύο βαθμούς.

"Προφανώς έχασα τον αγώνα στην εκκίνηση. Δεν ξέρω τι συνέβη εκεί, θα πρέπει να καταλάβω το πρόβλημα γιατί η αλήθεια είναι πως έκανα τα πάντα με φυσιολογικό τρόπο. Τη σταθερή διαδικασία, όλα ίδια. Απλά νομίζω πως είχα πολύ σπινάρισμα, όπως ο Nico στο Χόφενχαϊμ. Δεν έχουμε τον πιο αξιόπιστο συμπλέκτη. Παλαιότερα σου έλεγαν τη θερμοκρασία του και ήταν εύκολο να πετύχεις συγκεκριμένο στόχο. Τώρα δεν είναι εύκολο να ξέρεις αν ο συμπλέκτης σου είναι σε θέση να αποδώσει σωστά ή όχι.

Έβλεπα λοιπόν τον Nico να ξεφεύγει και παρότι όλα μπορεί να συμβούν σε ένα Grand Prix, ήξερα πως οι ελπίδες μου να κατακτήσω τη νίκη μειώνονταν κάθε δευτερόλεπτο, κάθε γύρο που περνούσε. Προσπάθησα, ανέβηκα στη δεύτερη θέση κι αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνω", παραδέχθηκε ο Hamilton.

Αυτή ήταν η 98 παρουσία του οδηγού της Mercedes στο βάθρο. Ξεπέρασε τον Fernando Alonso και είναι πλέον τρίτος στη σχετική λίστα, πίσω από τους Alain Prost (106) και Michael Schumacher (155).

News 24/7

24MEDIA NETWORK