Άλλαξε μονάδα ισχύος και κιβώτιο o Vettel

O Ferrari εκμεταλλεύεται τη χθεσινή καταστροφή στις κατατακτήριες.

Μετά το Βατερλό στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix της Σιγκαπούρης, εκεί όπου ο Sebastian Vettel φερόταν σε θέση να διεκδικήσει την pole position αλλά έμεινε τελευταίος λόγω σπασμένης πίσω ανάρτησης, η Ferrari προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τη ζημιά. Έτσι προχώρησε σε αλλαγή κιβωτίου αλλά και μονάδας ισχύος στην SF16-H του Γερμανού.

Συγκεκριμένα, το μονοθέσιο της ιταλικής ομάδας φέρει πλέον νέο τούρμπο, νέο κινητήρα εσωτερικής καύσης και νέο μικρό θερμικό ηλεκτροκινητήρα. Όλα στον έκτο κύκλο χρήσης άρα επιφέροντας ποινή.

Ωστόσο, μιας και ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα εκκινούσε τελευταίος, δεν είχε απολύτως τίποτα να χάσει. Αντίθετα, η Scuderia εκμεταλλεύτηκε την άτυχη στιγμή του Σαββάτου «δυναμώνοντας» το μονοθέσιο του Vettel τόσο ενόψει του αγώνα της Σιγκαπούρης, όσο και της συνέχειας της σεζόν.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.