Άλλαξε μονάδα ισχύος και κιβώτιο o Vettel

O Ferrari εκμεταλλεύεται τη χθεσινή καταστροφή στις κατατακτήριες.

Μετά το Βατερλό στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix της Σιγκαπούρης, εκεί όπου ο Sebastian Vettel φερόταν σε θέση να διεκδικήσει την pole position αλλά έμεινε τελευταίος λόγω σπασμένης πίσω ανάρτησης, η Ferrari προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τη ζημιά. Έτσι προχώρησε σε αλλαγή κιβωτίου αλλά και μονάδας ισχύος στην SF16-H του Γερμανού.

Συγκεκριμένα, το μονοθέσιο της ιταλικής ομάδας φέρει πλέον νέο τούρμπο, νέο κινητήρα εσωτερικής καύσης και νέο μικρό θερμικό ηλεκτροκινητήρα. Όλα στον έκτο κύκλο χρήσης άρα επιφέροντας ποινή.

Ωστόσο, μιας και ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα εκκινούσε τελευταίος, δεν είχε απολύτως τίποτα να χάσει. Αντίθετα, η Scuderia εκμεταλλεύτηκε την άτυχη στιγμή του Σαββάτου «δυναμώνοντας» το μονοθέσιο του Vettel τόσο ενόψει του αγώνα της Σιγκαπούρης, όσο και της συνέχειας της σεζόν.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!