Άλλες 25 θέσεις ποινής για Alonso

Η McLaren μιμείται τη Mercedes στην εκμετάλλευση των κανονισμών.

Ήταν αναμενόμενο πως το τρικ της Mercedes που άλλαξε όσο γινόταν περισσότερα μέρη στη μονάδα ισχύος του Lewis Hamilton, εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως ανεξάρτητα το που θα φτάσουν οι ποινές, απλά θα εκκινήσει από την ουρά του grid, θα το ακολουθούσαν κι άλλοι.

Να λοιπόν που το έκανε και η McLaren! Με τον Fernando Alonso να έχει ήδη 35 θέσεις ποινής έχοντας αντικαταστήσει έκτο τούρμπο, κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE), μεγάλο ηλεκτροκινητήρα (MGU-K), μικρό θερμικό ηλεκτροκινητήρα (MGU-H), σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης (CE) αλλά και συσσωρευτή ενέργειας (ES), δεν είχαν κάτι να χάσουν.

Έτσι «φοράει» και νέα μονάδα ισχύος στη McLaren του Ισπανός, εκμεταλλευόμενος το χθεσινό πρόβλημα (;) στις κατατακτήριες δοκιμές όπου πάρκαρε στην άκρη του δρόμου.

Τι άλλαξαν αυτή τη φορά οι Ιάπωνες; Τούρμπο, κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE), μεγάλο ηλεκτροκινητήρα (MGU-K) και μικρό θερμικό ηλεκτροκινητήρα (MGU-H), με αποτέλεσμα ο Alonso να πάρει άλλες 25 θέσεις ποινής και να φτάσει τις 60!

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...