Alonso: "Πέρασα κάποιες δύσκολες μέρες"

Την ταλαιπωρία του μετά το ατύχημά του στη Μελβούρνη παραδέχθηκε ο Fernando Alonso, ο οποίος μάλιστα έδειξε συμβιβασμένος με την απόφαση των γιατρών της FIA να του απαγορεύσουν τη συμμετοχή στο Grand Prix του Μπαχρέιν.

Alonso: "Πέρασα κάποιες δύσκολες μέρες"

Οι γιατροί άναψαν "κόκκινο" στον Fernando Alonso, με συνέπεια να μην αγωνιστεί στο Grand Prix τουΜπαχρέιναυτό το Σαββατοκύριακο, εξαιτίας του τρομακτικού ατυχήματος που είχε στην πρεμιέρα της Αυστραλίας.

"Είμαι απογοητευμένος. Εμείς οι πιλότοι αγαπάμε τη δράση κι όταν δεν τρέχουμε είναι άσχημο για μας. Μπορώ να τρέξω όταν πονάω, αλλά οι γιατροί είπαν πως θα υπήρχε ρίσκο να λάβω μέρος στον αγώνα. Προσπάθησα μέχρι την τελευταία στιγμή να τρέξω στο Μπαχρέιν. Όμως είναι αλήθεια πως πέρασα κάποιες δύσκολες μέρες μετά από ένα τέτοιο ατύχημα σαν αυτό της Μελβούρνης. Είχα κάποια ραγίσματα στα πλευρά.

Με τη βοήθεια της ομάδας ήθελα να αγωνιστώ την Κυριακή, βλέποντας και πόσο καλή δουλειά έχει γίνει, αλλά δυστυχώς δεν είναι εφικτό. Καταλαβαίνω τη θέση των γιατρών της FIA και τώρα μέλημά μου είναι να βοηθήσω τον Στόφελ Βαντούρνε, που θα τρέξει στη θέση μου, να κάνει το καλύτερο δυνατό. Σε 8-9 μέρες θα υποβληθώ σε νέες εξετάσεις και θα κριθεί αν μπορώ να τρέξω στην Κίνα στις 17 Απριλίου", δήλωσε ο Ισπανός πιλότος της McLaren.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δεν τρέχει στο Μπαχρέιν ο Alonso

News 24/7

24MEDIA NETWORK