Δεν περιμένει πολλά ο Alonso

O Ισπανός φοβάται πως δεν μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση στο Q3.

Για μία ακόμα χρονιά, οι προσδοκίες των φίλων της McLaren πριν από κάθε Grand Prix, είναι χαμηλές - κι αυτό κυρίως λόγω της υστέρησης της μονάδας ισχύος της Honda σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Αυτό δεν αλλάζει ενόψει του αγώνα στο Μεξικό, με τον Fernando Alonso να παραδέχεται πως θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί στο Top 10 των κατατακτήριων δοκιμών.

"Ξέρουμε πως όλα τα μονοθέσια με κινητήρες της Mercedes έχουν τα Σάββατα μερικά επιπλέον δέκατα του δευτερολέπτου, καθώς έχουν δυνατότητα προσωρινής αύξησης ισχύος για έναν γρήγορο γύρο.

Εμείς όχι ενώ αυτό το Σαββατοκύριακο χρησιμοποιώ και παλιό κινητήρα, με προδιαγραφές προ της τελευταίας αναβάθμισης. Θα εκπλαγώ αν βρεθώ στο Q3", παραδέχθηκε ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Βέβαια αυτό θα έχει και μία θετική πλευρά, αφού όσοι καταταχθούν από την ενδέκατη θέση και πίσω, έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης επιλογής γόμας ελαστικών για την εκκίνηση του αγώνα.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!