Δεν περιμένει πολλά ο Alonso

O Ισπανός φοβάται πως δεν μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση στο Q3.

Για μία ακόμα χρονιά, οι προσδοκίες των φίλων της McLaren πριν από κάθε Grand Prix, είναι χαμηλές - κι αυτό κυρίως λόγω της υστέρησης της μονάδας ισχύος της Honda σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Αυτό δεν αλλάζει ενόψει του αγώνα στο Μεξικό, με τον Fernando Alonso να παραδέχεται πως θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί στο Top 10 των κατατακτήριων δοκιμών.

"Ξέρουμε πως όλα τα μονοθέσια με κινητήρες της Mercedes έχουν τα Σάββατα μερικά επιπλέον δέκατα του δευτερολέπτου, καθώς έχουν δυνατότητα προσωρινής αύξησης ισχύος για έναν γρήγορο γύρο.

Εμείς όχι ενώ αυτό το Σαββατοκύριακο χρησιμοποιώ και παλιό κινητήρα, με προδιαγραφές προ της τελευταίας αναβάθμισης. Θα εκπλαγώ αν βρεθώ στο Q3", παραδέχθηκε ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Βέβαια αυτό θα έχει και μία θετική πλευρά, αφού όσοι καταταχθούν από την ενδέκατη θέση και πίσω, έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης επιλογής γόμας ελαστικών για την εκκίνηση του αγώνα.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...