Δεν συμφώνησαν οι ομάδες!

Το φιάσκο με το αμφιλεγόμενο σύστημα κατατακτήριων δοκιμών συνεχίζεται…

Δεν συμφώνησαν οι ομάδες!

Μπορεί σε λίγες ώρες να έχουμε εκκίνηση στο Grand Prix του Μπαχρέιν αλλά τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στη συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων που έγινε στο περιθώριο αυτού. Ωστόσο, αυτοί απέτυχαν να καταλήξουν σε συμφωνία για τις αλλαγές που κατά γενική ομολογία πρέπει να γίνουν στο σύστημα κατατακτήριων δοκιμών!

Μετά το φιάσκο της πρεμιέρας, η μάχη της pole για το νυχτερινό αγώνα του Κόλπου θα ήταν εξίσου βαρετή αν δεν είχαμε στο τέλος τη μάχη ανάμεσα στους οδηγούς των Mercedes και Ferrari. Όλοι συμφωνούν πως το σύστημα αυτό πρέπει να αλλάξει αλλά δεν συμφωνούν στο με ποιο τρόπο!

Η συνάντηση κράτησε 90 λεπτά και παρόντες ήταν ακόμα ο κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων του σπορ, Bernie Ecclestone, ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, Jean Todt, καθώς και εκπρόσωπος της Pirelli.

«Δεν έχουμε καταλήξει σε συμφωνία σχετικά με το πώς θέλουμε να συνεχίσουμε. Συμφωνήσαμε κάθε ομάδα να εξετάσει τις προτάσεις που υπάρχουν και μετά να συναντηθούμε πάλι όλοι μαζί την επόμενη εβδομάδα», είπε βγαίνοντας από τη συνάντηση ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff.

Για να υπάρξει αλλαγή, πρέπει να υπάρχει ομοφωνία ανάμεσα στις ομάδες, τον Ecclestone και τον Todt.

News 24/7

24MEDIA NETWORK