Δεν θέλει άλλο το GP η Σιγκαπούρη

Το Grand Prix της Σιγκαπούρης ήταν ιστορικό καθώς ήταν το πρώτο στην ιστορία της Formula 1 που έγινε υπό το φως των προβολέων αλλά δεν θα μείνει για πολύ ακόμα στο καλεντάρι.

Μπορεί το Grand Prix της Σιγκαπούρης να ήταν ιστορικό καθώς ήταν το πρώτο στην ιστορία της Formula 1 που έγινε υπό το φως των προβολέων και κάθε χρόνο να αποτελεί ένα από τα highlight της σεζόν, όμως φαίνεται πως δεν θα μείνει για πολύ ακόμα στο καλεντάρι.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας του 2017 αναμένεται να είναι και ο τελευταίος που θα λάβει χώρα στους δρόμους της Μαρίνα Μπέι, καθώς του χρόνου λήγει το υπάρχον συμβόλαιο φιλοξενίας αγώνα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όμως οι διοργανωτές δεν σκοπεύουν να το ανανεώσουν.

Αυτό αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο γερμανικό Auto Motor und Sport, ο Bernie Ecclestone. Χαρακτηριστικά, ο 86χρονος είπε: «Η Σιγκαπούρη έγινε χάρη στη Formula 1 κάτι πολύ περισσότερο από έναν ενδιάμεσό σταθμό για άλλο τελικό προορισμό. Τώρα πιστεύουν πως πέτυχαν τον στόχο τους και δεν θέλουν άλλο το Grand Prix».

To μεγάλο λιμάνι της Ανατολής αποτελεί γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 από το 2008.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!